Sayfa 909/1002 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    4 yıl önce bunları yazmış ve çekip gitmişti.....hangi oyun tıkır tıkır işliyor ....
    yatırımcıyı çağırıp cepleri boşaltma oyunu tıkır tıkır işliyor

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Haklısınız .....Bakalım ne kadar daha sürecek küçük hisselerdeki hareket ve kandırmalar....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben bi kere daha gördüm burda ama, kafa daldı gitti. üst üste mesajlarda yığılınca... hatırlamazmıyım. ee.. şimdi durumlar? vartant deme. o iş bitti. ısc teke düştü kafasına göre alıp veriyor
    Aynen geçenlerde de geldim. bi uyaram dedim sonra baktım kimse tanımıyor bende gittim
    .
    sadece izleyiciyim. işlem yok. oyunları keşfediyorum. Bu daha eğlenceli.

2014 yılında bu gün ki işlem aralığı olsaydı...... hem alımda hem satımda para basardı. 3-4 kademe kazanç verirdi.

Şimdi öyle değil. 1 kademe veya 2 kademe fark etse bile alım satım fırsatı vermeden değişiyor.

peki vob u bıraktınız mı......Tecrübelerinizi kısaca yazsanız....paranızbir daha bu platformda değerlendirir misiniz....

faiz artışı gelirse bankacılık sektörüne bu sefer satış getiri deniyor....şimdiki satışlarda öncü deniyor bankalr için.....ne kadar doğru bakacaz....piyasa değişik tepkiler veriyor....

Aynen geçenlerde de geldim. bi uyaram dedim sonra baktım kimse tanımıyor bende gittim
    .
    sadece izleyiciyim. işlem yok. oyunları keşfediyorum. Bu daha eğlenceli.

2014 yılında bu gün ki işlem aralığı olsaydı...... hem alımda hem satımda para basardı. 3-4 kademe kazanç verirdi.

Şimdi öyle değil. 1 kademe veya 2 kademe fark etse bile alım satım fırsatı vermeden değişiyor.
    bakış açısına bağlı.. sen izlemeye devam et gaza gelme. ekmek aslanın hala midesinde...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. Dow utanmasa 33000 olacak Yarında THY ile piyasayı tutacak. Düşmek yasak...

Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Dow utanmasa 33000 olacak Yarında THY ile piyasayı tutacak. Düşmek yasak...
    abd borsalarında havacılık hiseleri %8 yakın primli.....tabi orada özel bir durum var.... aşılar eczaneye inmiş .....orada da satılacakmış....buda olumlu görülmüş....

Sayfa 909/1002 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •