Sayfa 926/1002 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende pırtföyümü şekillendirecem, bu zamana kadar hep mantıklı düşündük kazanamadık, bundan sonra mantıksız seçim yabcam, çok pirimli hisselerde alsat yabcam, mesela fort gibi hektaş gibi senetler
    ben sizleri aklına sokmayla iyi bir iş yapmadığımı düşünmeye başladım
    Allah aşkına benim gibi şaşkının laflarıyla yatırım yapmazsın her halde

Bu kadar paranın, hırsın döndüğü yerde dostluk olamaz mı demeliyiz.

2. Çok deli Ford Cort yapasım geldi ama tavana kitlerse diye tırstığımdan izliyorum

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    seans salonu...hangi bankanın....
    Gedik yatırm
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben sizleri aklına sokmayla iyi bir iş yapmadığımı düşünmeye başladım
    Allah aşkına benim gibi şaşkının laflarıyla yatırım yapmazsın her halde

Bu kadar paranın, hırsın döndüğü yerde dostluk olamaz mı demeliyiz.
    Hanki seneydi bilmiyorum, burda fener almayı düşündüğümü yazdım fikir almak babında, o sıralar fener altıbucuk yedi li rakkamlardaydı yannuş hatırlamıyorsam, bikaç forumdaş ım sipor hissesi mi alınırmış dedi bazı arkadaş da asla spor u pırtföyüme koymam dediydi, temeli sağlam hisse almak Temettüsü olan hisse almaktan falan bahsedildiydi. bende vazcaydıydım
    ondan sonra fener 40 liralara kadden çıktıydı sonra şindi 20 li rakkamlara geri düşmüş baktım da yağni aklıma geldi
    Hamdım Piştim Yandım

5. Cortlar fileto ne zaman cort vursak para kaybediyoruz düşmeyen borsa yapmışlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bende vazcaydıydım
    şimdi ben hiç aklında yok iken kafana soru işareti koydum bi reset atarmısın sonra bu senette haps olur kalırsan bende üzülürüm senin kanına girdim diye

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    şimdi ben hiç aklında yok iken kafana soru işareti koydum bi reset atarmısın sonra bu senette haps olur kalırsan bende üzülürüm senin kanına girdim diye
    Çöp bankalardan iyidir, sıkıntı yok abi, Bende sana vak vak aldırdıydım bi lot
    Hamdım Piştim Yandım

8. 145 den fule yakın kısa bakalım batavaz mı çıkacaz mı

Sayfa 926/1002 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •