Sayfa 933/1002 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Kafam çok karışık.. Final hareketi de olabilir.. 2000 benzeri harekette olabilir.. 2000 de petkimde böyle bi hareket görmüştüm tahta 10 sene kendine gelemedi. 40 dan alamadığım fordu 176 dan alıp para kazanabiliyosam, 15 den almadığım tofaşı 35 den alıp böyle bi hareket yakalayabiliyosam bu şans da olabilir.. Ortada çok büyük bi yatırım var benim bu 2 hissede 500 bin param var.. Vesbe de 200 binim var.. Otkarda 100 binim var.. Geri kalan 8 kağıtta sadece 400 binim var.. Çok şaşkınım.. Portföydeki en büyük 4 hissem zirve fiyatlarda tavan çekiyor. 2008 deki düşüşe yakalanan biri olarak hem çok korkuyorum bi yanımda neden 200 benzeri olmasın diyor
    hocam ben olsam endeks grafiğini açar, bu endeks daha gider mi diye kendime sorardım. eğer endeks düşecekse temettü kağıdı falan fark etmez. onlar da düşer. 176 dan yakaladığın fordu 126 dan da yakalama şansı olur o durumda. çıkacaksa zaten temettü hisseleri de çıkar.

sonra kabaca büyük şirket bilançolarını incelersin. bir fikir oluşur.

ytd.
    kolay gelsin.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Uzun kalın yeşil bir bar için cortcu topluyor olabilü

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kalın diyince aklıma geldi. Hacimle orantılı kalınlaşan bir bar grafiği var mıdır acaba? Yoksa biz icat etmiş olalım

3. Dow kızardı,bereketli olsun

A! capital..tavandan FROTO alıyor..
    yarın sabah %2-3 yukardan vermek için..

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam ben olsam endeks grafiğini açar, bu endeks daha gider mi diye kendime sorardım. eğer endeks düşecekse temettü kağıdı falan fark etmez. onlar da düşer. 176 dan yakaladığın fordu 126 dan da yakalama şansı olur o durumda. çıkacaksa zaten temettü hisseleri de çıkar.

sonra kabaca büyük şirket bilançolarını incelersin. bir fikir oluşur.

ytd.
    kolay gelsin.
    Çok haklısınız.. Ama erdoğan ile koç bile biraya geliyosa kader benim kazanmam için ağlarını örmüş diye düşünüyorum...böyle bi alltın vuruş fırsatı bi daha elime geçmez

Eğer çok stres yapıyorsanız riski; temeli sağlam, daha ucuz şirketlere dağıtabilirsiniz. Ya da kâr cebe yakışır deyip pusuya yatabilirsiniz
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Uzun kalın yeşil bir bar için cortcu topluyor olabilü

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    garantiyi alırlarsa vobda makası artı 1000 puanda yaparlar....aceleye getirmeyelim....yarın dövizi yukarı sürerlerse ...Toplantı öncesi merkezi daha fazla faiz vermeye zorlamak isteyebilirler....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Eğer çok stres yapıyorsanız riski temeli sağlam, daha ucuz şirketlere dağıtabilirsiniz. Ya da kâr cebe yakışır deyip pusuya yatabilirsiniz
    Ya ben Türkiyenin teslaları üzerinde oturuyosam

Sayfa 933/1002 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •