Sayfa 245/1044 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

GEDZA...

Fibo seviyelerine dikkat etmek lâzım...

2 aşamalı bir düzeltme beklenir, 1. aşama tamamlanmış olabilir. Şimdi 2. aşama için %38 'lere odaklanmak lâzım...

Şirket kötü olsa %50 derdim ama şirket pırlanta gibi...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bunlar da bizim hissenin 5dk, 60dk ve Günlük durumu...

Şu an için 7.96 destek, 10.27 direnç hedefi konumunda. Direnç geçilirse durumlar farklı boyuta geçer...

Farklı BOYUT derken; bir örnek vermek gerekirse: GEDZA...

Yeni keşfettiğim bu sistemi ben bulmadım ama benim el atıp geliştirmem lâzım...

Birkaç gündür takip ediyorum. Nasıl çalıştığını ve nasıl yorumlanması gerektiğini inceliyorum...

En büyük handikabı ise, nirengi noktalarının oluştuğu bar, o barın oluştu zaman değil, ilerleyen zamanlardaki şartların olgunlaşması ile geçmişe dönük işlem yapması...!!!

Bu bir sakınca gibi görünüyor ama Destek ve Direnç tespiti için bu şekil hareket etmesi gerekiyor diye düşünüyorum...

Düzenleyebilirsem bir video ile nasıl çalıştığını bar/bar göstermek isterim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    HAYIRLI BEREKETLİ GÜNLER
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by t/a Yazıyı Oku
    yeni keşfettiğim bu sistemi ben bulmadım ama benim el atıp geliştirmem lâzım...

Birkaç gündür takip ediyorum. Nasıl çalıştığını ve nasıl yorumlanması gerektiğini inceliyorum...

En büyük handikabı ise, nirengi noktalarının oluştuğu bar, o barın oluştu zaman değil, ilerleyen zamanlardaki şartların olgunlaşması ile geçmişe dönük işlem yapması...!!!

Bu bir sakınca gibi görünüyor ama destek ve direnç tespiti için bu şekil hareket etmesi gerekiyor diye düşünüyorum...

Düzenleyebilirsem bir video ile nasıl çalıştığını bar/bar göstermek isterim...
    emeklerinize sağlık merak ile bekliyorum
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

hayırlı günler eylemlerimize başlayalım

Sayfa 245/1044 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •