Sayfa 980/1002 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Vaka sayıları açıklanmadı hala.bulundugum ilçe vak sayisinda geçen pikteki rekoru kırmış durumda faiz işinde geç kaldığı gibi devlet bu istede geç kalıyor sonu kötü olacak bu hafta bazı tedbirler geleydi belki hafif geçerdik ama gelmedi.durum hiç iç açıcı değil mutasyon fena hiç kacirmiyor.

Parti kapatma mevzusunun gündemi meşgul edecek bir malzeme olduğu kanaatindeyim. Kapatılacağını düşünmüyorum ama yargı sürecinde gündem yaratılacaktır. Davanın yanında tali bir mevzu daha gündeme gelebilir. Zaman gösterecek.

ne zaman konuşacak bu herifmi, kadınmı, kimse? gerçi garan kırmızı çizgi altında kapattı. pek olumlu şeyler söylemeyeceğe benziyor ama...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Parti kapatma mevzusunun gündemi meşgul edecek bir malzeme olduğu kanaatindeyim. Kapatılacağını düşünmüyorum ama yargı sürecinde gündem yaratılacaktır. Davanın yanında tali bir mevzu daha gündeme gelebilir. Zaman gösterecek.
    Yargıtay’ın karar verici organ değil 400 mv evet kapansın derse bağlayıcı olur .

Kaynak 2010 Referandumu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

tahtalı köyün girişini biliyosunuz değilmi? garan 8.64. biraz yokuş aşağı ama olsun. yuvarlanarak varırsınız işte
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

gece seansı -2.000 nedir ya??

7. -2000 derken ?

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    gece seansı -2.000 nedir ya??

8. benim anlmadıgımda .....sabah kımse sormadı bu nıye yukseldı dıye.....hala yanlıs yerde arkadaslar......nıye dustu dersenız....sorunun cevabı sıze gore aksam......ama ...nıye yukseldı sabah dersenız daha dogru olur
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 980/1002 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •