Sayfa 15/1001 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Ben ciddi oranda banka taşıyorum ama bademle filan olmaz önümüzdeki haftalarda yabancı girişine bakmak lazım. Esas banka rallisi muhtemelen faizlerin düşme emaresi ile başlar ve ciddi ralli beklentim var spot taşıyorum malı o nedenle.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bankaları yukarı sürereken , diğer badem spor tahtalarınıda aşağı veriyorlar.
    iki günde 3-4 badem tahtası %4-5 aşağı gelirken bankalar bugun %3-4 yukarda endeks nerede aynı yerinde.
    Bugun bankaların günü benim gibi dışarda kaldıysanız seyredeceksiniz
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Eregl de aşağı basacaklarda 24 mart ta temettü hikayesi tutuyor.
    Krdmd 2 günde %-5 yaptı.

3. teorik fiyat artı %0,15 lerde 2 hafta öncesinde eksi %2,50 lerde idi...ne güzel ...neyse gel 168 ya da 158 lere de biz de poza girelim...sıkıldım çıkıyorum emirler aşağıda ve yukarıda ikg... bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

4. Banka tireni perondan ayrılıp uzaklaşırken ardında gözü yaşlı mendil sallayanlar ufukta küçülen banka tireni ne baka kaldı

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben ciddi oranda banka taşıyorum ama bademle filan olmaz önümüzdeki haftalarda yabancı girişine bakmak lazım. Esas banka rallisi muhtemelen faizlerin düşme emaresi ile başlar ve ciddi ralli beklentim var spot taşıyorum malı o nedenle.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İki gün sonra bakarız , banka rallisi ni beklemeyen yok yalnız ABD tahvil faizleri beklenenden erken yükselmeye başladı.
    Buda bankalarla hikayeyi değiştirdi.3 ay önce giren yabancı neden kaçtı son 1 aydır bu hikayeyi gördüğü için.
    Bankalarda ralli olayına gelince benimde beklentim mevcut 2. çeyrekten sonra doğru yerden maliyetlenme olabilir.

6. 7,56 dan dolar shortlayan ayıcıklarım afiyet olsun
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yakalamışlar şort cuları af etmezler.
    30 kontrat nisan vade long olmuştum....az karla verdim ...bıraksam bugün 11.000 tl bırakacaktı....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Dışişleri'nden ABD ve Avrupa'ya Tepki
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 15/1001 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •