Sayfa 30/206 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 233 - 240 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    BofA Securties, Şok Marketler hedef fiyatını 22,0 TL'den 25,0 TL'ye yukseltmis. Sok Marketlerin hisse fiyatinin 1 TL artmasinin bizim Gozde’nin hisse basi degerine 37kurus etkisi var yaklasik. Eger BofA’nin dedigi gibi Sok 25TL olursa 4.4TL Gozde’ye sadece Sok’tan arti deger gelmeli hisse basina.
    gerçekten dediği gbiyse sırf şok marketten buna düşen pay 9 lira.yani hissenin bugünkü değeri.bu hisseyi aşağı basma numaralarına aldanmayın.ben bu hareketleri servetgyo da alkimde çok gördüm ama servet 1.5 yılda 16 kat arttı.anlayacağınız bir hissenin başı götü oynuyorsa orada ekmek var demektir.tek yapmamız gereken sabır sabır sabır...

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    gerçekten dediği gbiyse sırf şok marketten buna düşen pay 9 lira.yani hissenin bugünkü değeri.bu hisseyi aşağı basma numaralarına aldanmayın.ben bu hareketleri servetgyo da alkimde çok gördüm ama servet 1.5 yılda 16 kat arttı.anlayacağınız bir hissenin başı götü oynuyorsa orada ekmek var demektir.tek yapmamız gereken sabır sabır sabır...
    Bence de nerede hareket orada bereket. Sabredecegiz.Bir çok iştiraki var.

3. Haydi tahtaci böyle bir günde + kapat.

4. Eyy ulker ne vahiy geldiki 3/5 gun once milyonlarca lot mal satmis...Ticaret adami budur iste.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Getir 9 TL ye sonra boca et yatırımcının hukukunu yoksay sen borcunu Kapattım rahatladım huzur bulduğunu zannet...

Tamam

Sonra ne olur

5 sene sonra nereden geldiği belli olmayan bir kriz gelir tekrar 10 yılını bankalara bedavaya çalıştırırsın

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

Rahmetli Sabri Ülker i rahmetle anıyoruz..

Bankalara gitmeyen bankaları etrafında döndüren her gelene zekatından nasip eden rahmetli oldu gitti bankaların kapısından ayrılmayan bankalara çalışan zekat değil zekat namına haraç veren mü geldi..

Sorsan büyüdü.... Mü

6. Murat ülker senin Allah bin defa belanı versin senin kadar ******** bir fetöcü görmedim.8.50 den ver malı sonra 6 ay mal satmayacağım diye de açıklama yap.bu ne demektir? yani 6 ay bu hisseden bir mok olmaz mı demek istedin.bela okuyarak sattım 8.08 den.Allah seni bildiği gibi yapsın.sat varlıklarını da kaç ingiltereye ordan da baban fetullahın yanına gidersin.bidaha da bulaşmam hisselerine.cehenneme kadar yolun var

8.26 dan mal elimizde bakalım uzun vadede hisse nereye gelecek.

8. Maktk'de zirvelerden alım yaparlarken burada ölü denebilecek fiyatlarda satış yapıyorlar, olması gereken aslında tam tersi, anlamak güç.

Sayfa 30/206 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •