Tavana kitlesin artik bi zahmet;)..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavana kitlesin artik bi zahmet;)..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
ODAS ýn Çan kömürü onay aldýðý andan itibarenn gün yüzü görmedi 3.70 den yuvarlana yuvarlana 2.20 ye kadar dayandý...buna kýyasla ne olabilri düþündünüzmü...elimde ODAS yoktu ve onaylandýðý ilk seansta alacaktým -7 görünce vazgeçmiþtim...ama þimdi elimde GOZDE var ve tedirginim...yani baþka türlü anlaþýlmasýn
Kasaya girecek olan paralarla Gozde eninde sonunda hakkettigi yere gelecektir. Gozde’nin sadece Sok Marketler’deki payi hisse basina 4.5TL yapiyor yaklasik, propak ise 3TL yapiyor. Gozde’nin su anki hisse degeri Gozde’nin Sok marketler ve propak’i kadar yani. Bunun uzerine Penta, Flo, Turkiye Finans, Derby, Makina Takim vb yatirimlari var. benim beklentim orta vadede artik iki haneli rakamlarin gorulmesi.
YTD.
Propak ismet ambalaj bünyesindeki iki þirketden biri,diðer þirket Polinas (tahminimce propak'dan daha büyük)2020/12 deðerlame tablosunda ismet ambalaj 1,4.Mlyr.TL görünüyor, propak satýþ fiyatý 1,2.mlyr.TL olduðuna göre polinas'sa en az bu fiyat edeceðine göre ismet ambalaj'ýn yeni fiyatý : 2,4.Mlyr.TL (Deðerleme olarak +1.mlyr ilave olmuþ)
GÖZDE GRS.jpg Pentanýn %54,3'u Gözde'ye ait ve bu paylar için 220/12 deðerleme tablosunda 419,8.mlyn.tl görünüyor, halka arz fiyatýna göre ortalama penta'nýn p/d : 1,5.Mlyr.TL (yaklaþýk) %54,3 gözde payý: 814.Mlyn.TL (395.Mlyn + deðer ilave olmuþ).
Yer Ýmleri