BloombergHT de nedim Türkmen söyledi stopaj eskiye göre 5 puan düşürülerek devam edecek dedi sanıyorum 10% a çekip bir süre öyle devam ettirecekler stopajı
memo gardaş opsiyon için strike seviyeleri için yorumun önemli ? ne dersin YTD olarak almayacağım
Doların düşüşünün iyice yavaşladığı yataya bağladığı seviyeyi görmek gerek.Hem mevduat faizi de belli bir noktaya oturur yoksa ucuza yüksek risk alırız gibime geliyor.
Doların düşüşünün iyice yavaşladığı yataya bağladığı seviyeyi görmek gerek.Hem mevduat faizi de belli bir noktaya oturur yoksa ucuza yüksek risk alırız gibime geliyor.
+1
aynen amaç ya uygun yerden usd almak yada riske girmeyecek seviyeden mevduat oranını arttırmak
hızlı düşüş ve yükselişlerde konsantre olmak da zorlaşıyor , dün 7,20 ye haziran sonunu düşünürken bugün 7,10 - 7 seviyesi gündeme geldi , sağlıklı düşünmek zor oluyor
BloombergHT de nedim Türkmen söyledi stopaj eskiye göre 5 puan düşürülerek devam edecek dedi sanıyorum 10% a çekip bir süre öyle devam ettirecekler stopajı
Dövizin önünü kesmek istiyorlarsa akıllarının ucundan bile geçirmemeleri gerek.
citibank ta 1 dolar filan di ama 14 filan gordum grafikte
su anda 73 usd
2000 ve 2007 de 600 usd civarlarinda imis ama belki bolundu filan bedelsiz sermaye artisi vb
Originally Posted by Patrick Bateman
Aynı dönem için Amerikan borsalarındaki kalbur üstü herkesin ilk bakışta alacağı 3-5 hisseyi yazsam en kötüsü en rezili 100% yapmıştır dolar üzerinden ki bir çoğu 10 a katladı.
1 Haz 2005 APPL 1.3 Dolar
19 Mar 2021 APPL 120+ Dolar
Yer İmleri