Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Pazartesi ne olur bilmem de endeksteki koskocaman 3 lu tepeyi, vobun daha 1,5 ay önce trend tepesine vurup dönmesini psikolojik olarak görmezden geliyor çok kişi türlü turlu bahanelerle. Ekrana değil kalbinize bakıyorsunuz. Belirli şartlar oluşmadan mal alıp yatılacak vakit değil, kesinlikle değil.
    Tepelerde hep iyi haber gelmeli derler şimdi hep kötü haber geliyor.Faiz lobisi msj almıştır bura son nokta 7.5 dolara 20 faize uygun görüldü yeni gelen indirim yapmaz sadece çıkartma işini kapattılar faizde kapıyı.

Görevden alınmam nedeniyle şükranlarımı sunuyorum..

Ne aptalca bir yazı bu Naci..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sayın karar anı onu teknik yok diyenler kimse ona söyleyeceksin benle ne alakası var, ben her düşüncemi grafikle yazan bir kişiyim,..aynı analizle bir önceki harekeri endexsi analiz ederek bulduk,..burada 8.78 olmasa idi bu analizi yapmazdım,

kaldıki bu LLV simulasyondur, birde HHV si var bunun değeri (9.45, 8 gün)
    baltayı taşa vurmuşum. siz diyemi yazmışım? ben extention a soruyorum diye yazmıştım siz sürekli grafik atıyosunuz bunu biliyorum. olur böyle yanlışlıklar

4.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Tepelerde hep iyi haber gelmeli derler şimdi hep kötü haber geliyor.Faiz lobisi msj almıştır bura son nokta 7.5 dolara 20 faize uygun görüldü yeni gelen indirim yapmaz sadece çıkartma işini kapattılar faizde kapıyı.
    en geç nisan toplantıda indirim yapmazsa hemen ertesi gün veya aynı günün gecesi görevden alınır..............

5. türkiyenin karşı karşıya kaldığı genel sorunlar değişmiyor,..bir MB başkanının mevcut duruma etki çarpanı nedir,

sen bir kişi seçeceksin MB ye ki bu kısa sürede 4.değiişim, LONDRA he bunu sevdim iyi çocuk demesine bağlı, yada bu değişimin ucunda bir kaç mil usd varsa alır giderler, sevmesi bundan ibaret, sonra yine aynı..

diğer sorunlarımız sabit ve USD üzerinde bunların şüphesiz etkisi olacak,..eğer usd de kalıcı düşüşler görürsek finasın tepesindeki kişiliklerin değişiminden ziyade daha farklı olayların alttan alta yürüyor olması (s-400, yeni anayasa adı altında pkk ya demokratik özgürlük, d.akdeniz, suriye, libya gibi dayatmalar) yani usd yi sertleştirici olayların yumuşaması gerekir,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Görevden alınmam nedeniyle şükranlarımı sunuyorum..

Ne aptalca bir yazı bu Naci..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adam hayatta kaldığına şükrediyor.

7. ekonomik program açıklayacaz dediklerinde kıllanmıştım.
    dedimkine arkadaşa,
    merkez fazi arttırmayacak, ahanda sana söylüyorum.
    sonra merkez faiz arttırdı.
    beklenenden daha fazla.
    şimdi düşünüyorum da, arttırma - arttırmama muhabbeti mi vardı haftabaşında da, ekonomik perorm faketi bu haftaya denk geldi tirldi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    baltayı taşa vurmuşum. siz diyemi yazmışım? ben extention a soruyorum diye yazmıştım siz sürekli grafik atıyosunuz bunu biliyorum. olur böyle yanlışlıklar
    sıkıntı yok ben zaten anladım farkediniz diye yazdım, çünkü aynı konuda dün ona bende yazmıştım
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •