Sayfa 462/602 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by furkan39 Yazıyı Oku
    büyük ihtimalle pazartesi bu karar hoş karşılanmaz ama belli olmaz borsada her zaman beklenilenin tersi olur

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Normalde düşük faizin ve serbest kurun yani kurun yüksek olmasının (serbest kurdan kastım faiz arttırarak kuru düşürmekten bahsediyorum yani kura müdaheleden, bu bir çözüm değildir sadece geçici bir önlemdir faizi ve enflasyonu ( ki ülkemizde reel enflasyon % 50-60 seviyelerindedir ) düşürmenin ve doları sabit tutmanın tek yolu üretimi arttırmaktır ) borsaya olumlu etkisinin olması gerekir.Ama bu yaşananlar bir güven sorunudur artık piyasada güven tamamen yok edildi.Umarım çarşamba yapılacak manifesto niteliğinde ki açıklamada kabine değişikliği ile baskın bir erken seçim kararı gelir Haziran 2021 gibi mesela o zaman duruluruz ama bence çok zor bir ihtimal.YTD...

2. Böylesi ani kararlarda fiyat ve kur istikrari zarar görüyor. Yabancı yatırımcı yi ikna etmek zorlaşıyor. Erken seçim olma ihtimali ni daha öncede yazdım gelecek yılın ikinci yarısında olma ihtimalinden bahsetmiştim.Endeks için yerelde gelişen bu kararların negatif ayrışmaya neden olabilir.Bizde ortam sakinleşinceyedek
    ekranı kapatıp işimize bakacağız.Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşaAllah.

3.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bu atama Pazartesi İçin iyi olmayabilir ancak inşallah uzun vade için yeni başkan iyi olur. Bazen hayır gördüğümüz şey şer; şer gördüğümüz şey hayırlı olabilir..
    Bunu içten söylediğinizi düşünerek sadece şunu demek istiyorum - bu ülkeyi yönetenler sizin bu samimiyetinizi hak etmiyor.

4. Bir toplum gerçeklerden ne kadar uzaklaşırsa, gerçeği söyleyenlerden o kadar nefret eder.

George Orwell

5.  Alıntı Originally Posted by naayi Yazıyı Oku
    Bunu içten söylediğinizi düşünerek sadece şunu demek istiyorum - bu ülkeyi yönetenler sizin bu samimiyetinizi hak etmiyor.
    Naci Ağbal'ın gelmesiyle diplerden yükselmeye başlayan yabancı yatırımcının güvenini hiç ettiler.

Oysa ki 4 ay önce Berat Bey görevden alındığında ekonomide umutlar yeşermeye başlamıştı. "Acaba?" dedi herkes.. Acaba bu defa piyasa dostu adımlar atılmaya başlanmış olabilir mi?

Maalesef o fırsatı kaybettiler.

Bu saatten sonra bu adamlar "Allah bir" dese kimseyi inandıramazlar.

Şu an yönetimi Türkiye düşmanları ele geçirse ve ülkenin kötülüğü için bir karar alınacak olsa bu karar; piyasa dostu Naci Bey'in yerine eski bir iktidar milletvekili ve faiz karşıtı bir iktidar yanlısı gazete yazarını getirmek olurdu.

Yine kendi ayağımıza sıktık.

"Ayağa sıkmak" az gelir, bacağımızı kopardık.

Allah bu millete gani gabi sabır versin.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

6. Sadece yeni MB sayin Şahap Kavcioglu yapacaklari konusunda beyanları çok önemli olacak. Piyasayi yatıştıracak olanda bu.

7.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku

...

Bu saatten sonra bu adamlar "Allah bir" dese kimseyi inandıramazlar.

...
    Bundan o kadar emin olmayın İçerde hala epeyce inanan çıkacaktır

8. Naci Bey'in göreve gelmesi ve görevden alınması aynı aklın-zekanın ürünü.... Kendi içinde tamamen tutarlı görüyorum. Kirli işleri yapacak birileri getirilir ve sonra cezalandırılır. Faiz haram diyerek iktidara gelenler için faiz artırımları yapmak kolay iş değildir. Naci Bey görevden alınır, biriken gaz boşaltılır... Naci Bey gitti diye pazartesi günü faiz artırım kararları geri alınmayacak.... Berat Bey'in görevinden ayrılması da dahil hep tiyatro izleyip duruyoruz... Mevlam büyüktür.. Elim de çok fazla bi kağıt yok. Tek lot bile satmayacağım. Düşerse ve imkanım olursa takviye yaparım elimde olanlara... Ben hala borsanın yönünün yukarı olacağına dair düşüncemi değiştirmedim.

YTD.

Sayfa 462/602 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •