Nokta atýþý tespitler.Yabancý gelmeyi býrak payýný giderek azaltýyor ve BOFA ÜNLÜ gibi kurumlarý ile resmen endekse ceza kesiyor.Yükselen her hissenin tahtasýndalar kuruþ için mal basýyor algoritmalarý.Yeri geliyor endeks yükselmesin diye zararýna mal basýyorlar.Kuþlu sitede ve diðer sosyal platformlarda bu aracý kurumlara küfür beddua hakaret gýrla gidiyor.Bunlara yaptýrým uygulanmasý yönünde yorumlar yapýlýyor.Öyle bir þeye kalkýþsýn bakalým SPK endeksi 600 puana indirirler bunlar.Yabancý alýmý olmadan endeksin yükselmesi imkansýz ve sizinde saydýðýnýz ve daha onlarcasý sebeplerden yabancý alým yapmaz.Geçenlerde Çelik üstada da yazdým erken seçimin e si telaffuz edilsin ki ben buna imkan ve ihtimal vermiyorum yabancý deli gibi almaya baþlayacak yoksa patinaj çekip duracaðýz ve ky speklerin ve bu kurumlarýn elinde oyuncak olacak soyulup soðana çevrilecek zaten yeni girenlerin çoðu zararýmý çýkarayým bir daha tövbe demeye çoktan baþladýlar.Yinede orta vadede olumluyum her þeye raðmen dünyadaki karþýlýðý olmayan nakit bolluðu ve tüketim çýlgýnlýðý devam ettiði sürece ve sonunda sistem çökene kadar ki buna 5-6 yýl daha var gibi öngörüyorum borsalar rekorlar kýrmaya devam edecek sonrasý büyük buhran zaten.YTD...

Yer Ýmleri