Originally Posted by
camlık
Türkiyede 4 ayda merkez başkani değişimini hazmedemeyen. Kitle.... sizlerere derimki... Bu ülkede faizler %70 ken . 200 lerden bahsetmiyorum..iki yılda bir secim her ay bakan değişimi olduğunu her gün şehit haberleri. Yoksul bir ülke. Arabasiz evler. Ak parti öncesi.. şimdi sokakdaki köperler kediler bile tok kedi köpek yemek secer oldu....kadinin sosyal kimliğine kovuştuğu bu günlerde. Daha iyisi inananin olmaz...yormayın. kendinizi...
gerçekten sizingibi partiperestlerle bu ülkede yaşamak bir ızdırap puta tapan putperesler gibi olmuşsunuz ne diyeyim ALLAHIMA şükür ki aldıgınız havayı içtiginiz suyu da bu zamanda sizlere bu iktidar hediye etti demiyor gazlı lambalarla oturuyordunuz evinizde buzdolabı televizyon yoktu elektirigi de biz icat ettik barajları felan da biz yaptık demiyorsunuz takım tutar gibi partizanlaşmış sizlerle yaşamak büyük bir ızdırap gerçekten yav bizim oyumuzla gelen bu siyasileri bu kadar ilahlaştıran sizlere acıyamıyorum da gerçekten kendim ettim kendim buldum şarkısını dinleyip dursunlar diyorum başka da bir şey demeyecegim sagır olmuş körleşmiş birisine ne denir ki bilen söylesin utanmasanız kadınlar çarşaf giysin erkekler cübbe ve kadınlar bırak denizi sokaga bile çıkmasın da dersiniz bu biad la.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri