bir iki kelam da ben edeyim þu naci agbalýn görevden alýnmasýyla ilgili düþüncelerimi paylaþmak isterim sn naci bey gidecegini sanýrým biliyordu ve 200 baz puan faizi yaptý ki günah keçisi olmayý kabullendi ve siyaseten gelecegini garantiledi sn cumhurbaþkaný da veya baþkan diyelim bahaneyi bulmuþ kurnaz tilki gibi gece yarýsý bu ismi görevden aldý tam bir fýrsat diye düþünmüþ olacak ki fýrsatý kaçýrmýyor bu kaçýncý merkez bankasý baþkaný görevden almak bu iktidar gerçekten bu ülkeyi düþündügünü zannetmiyorum kendi egolarýný tatmin etme derdindeler hatýrlayýn tüik baþkanlarý milliegitim bakanlarý tam yaz boz tahtasýna çevirmediler mi bu kurumlarý eee bir millet ne hak ediyorsa öyle yönetilirmiþ bir partiyi 20 sene hiç degiþtirmeden sürekli iktidarda tutarsanýz kendilerini dev aynasýnda gören yalancý yenilmez dev güreþci zannederler çünkü bu iktidara bu millet þöyle bir osmanlý el ensesi çekmedigi müddetça de bu halk ve tabi istemeyenleri de yakarak böyle yönetilirmiþ
benim kanatim bir partiyi en fazla iki dönem iktidara getireceksin ki þýmarýp kendilerini bu ülkenin hatta bu cografyanýn kýralý zannedip þýmarmasýnlar ve iktidar degiþince gelen de geçmiþ iktidarlarýn pisliklerini ortaya döküp gereken hukuki iþlemleri yapsýnlar tabi yaparsa yapmaz da degiþince benimkiler de ortaya saçýlýr korkusu olursa iþte o zaman yandý keten helvam der halk kýsacasý bizler bu þekilde yönetildikçe ve bu halk da takým tutar gibi partizanlaþýrsa ahanda olan bu olur ve ne hukuk ne liyakat ne ekonomi kalýr ve kendi kendimizi avutur dururuz
bu da bize baþkasýnýn yumrugunu yemeyen boksörün kendi yumrugunu balyoz zanneden yalancý boksörlere benzetir

Yer Ýmleri