Sayfa 108/1001 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Baba hala ne akşam seansı sayılıyorsun anlamıyorum ki �� O akşamın üstünden çok sabahlar geçti �� Yaw vallah eğitilmezsiniz ya ��
    Eğitilmez olan sensin,terbiyeli ol,ben burda bu atama olayından haberi olsaydı, akşam normale göre almazdı demek istedim.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. Yav gündemi takip edemedim.
    Dış güçler yine ne yapmış?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Kararlarını eleştirdiği adamı bakan yapmaz... Geçin o işi... Nacinim fişi siyaseten çekildi... Naci nin defteri dürüldü... Siyaset çöplüğüne yada muhalefete yallah dendi...

Hikaye uydurmasın terste kalanlar
    karşındaki adamlar manipülasyonun kitabını yazmışlar. u dönüşleri ile meşhurlar. bu nedenle hiçbirşeye olmaz diyemem. işin magazin boyutu bir yana, longları kurtarma stratejisi oluşturmam lazım. iyi tradeler
    Twitter: @metalurjist_88

4.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Dolar artacak diye coin almak akıl karı olmaz

sakin ol champs. aslında başka bir mana var ama çözebilene. sen çözemedin mesela.

5. Cumartesi akşam oldu halen gelişme yok gündem soğudu yok mu yeni bişey sıkıldık yav..

Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    Cumartesi akşam oldu halen gelişme yok gündem soğudu yok mu yeni bişey sıkıldık yav..
    Sabret, dolar coşturur seni...

7.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Yav gündemi takip edemedim.
    Dış güçler yine ne yapmış?
    iç minnaklar

Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    Cumartesi akşam oldu halen gelişme yok gündem soğudu yok mu yeni bişey sıkıldık yav..
    Bi gün dinlenelim hani bünyemiz alışık ama üst üste olunca sarsılıyoruz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 108/1001 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •