Sayfa 335/1009 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bi adamı rencide edecek şekilde görevden alıp sonra daha yüksek bi yere mi atarsınız yoksa önce yüksek bi yere atayıp sonra o görevden ayrılma şansımı tanırsınız diye sormak isterdim bu fikri söyleyen şahsa
    herkes artık ufak bir iyimserliği yakalama peşinde umut fakirin ekmeği

2. En para da 18.50 yapmış artık sevinecek halimiz kalmadı ama günün çileği olsun

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bi adamı rencide edecek şekilde görevden alıp sonra daha yüksek bi yere mi atarsınız yoksa önce yüksek bi yere atayıp sonra o görevden ayrılma şansımı tanırsınız diye sormak isterdim bu fikri söyleyen şahsa
    Devlet terbiyesi bilmeyenler için ; rencide olmanın bir önemi olamaz. Biat kültüründe padişah kelleyi kütüğe koy dediğinde bile af dilerler. Bizim yaşımızdakiler yani son 20 yıldan önceki çoğu siyasilerde ki istifa açıklamalarını hiçbir zaman artık göremeyecek. Yeniler zaten sadece bu dönemi bilirler.

Naci bey için piyasada duyulan güven ve açıldığı söylenen kredi ( tüm medya öyle diyordu ) ne kadar isabetsiz olmuş !

4.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Uzun bağlayın bu faizlere çok güvenmeyin faizin düşmanı çoktur bağlarken üçe beşe bakılmaz derken yılların tecrübesine göre yazıyoruz.. Stopajında bu ay sın olacağını düşünüyorum. ..hazır kılçıksız yıllıklar varken sıfır stopajlı ve enflasyona endeksli olanlardan bağlamaya bakın. Faiz kararından hemen sonra 100 gram 407 den gram altın almıştım keşke daha çok alsaydım.. Bizim yoldaşlar sanıyorki faizler hep yürüyüp gidecek...yok öyle bir saltanat dünyası. Lale devri bile sonu hüsran olmuştur. Deli naci'de bizdeki tarihteki deli ibrahime benziyordu ama sonu kötü bitti...her zaman uyarıyorum hazır uçan kaçan birşey yokken vadeli faizinizi iyi bulduğunuz yerden seneyi kapatın....

Chucky............. ......yeşil parkalı bebek
    Tüm forum sakinleri kardeşlerim merhaba.
    Bu kişi ile hiçbir alakam yoktur.
    Hele hele bir devlet büyüğüne edebe aykırı ithamlarda bulunan bir kişiyle merhabam bile olamaz.
    Kendisi çakma chucky olup unuttuğu şey sahtelerin asıllarını yaşatır olduğudur.

Eğer TL faizinin gıdım gıdım kırpılacağı bir ortamda uzun bağlayacak olan varsa o kişi asla mevduatçı olamaz.
    Murat Çetinkaya'nın görevden alınmasından sonraki süreçten ders almamıştır.

Bu konuda ilk ve son açıklamamdır.

Chucky yeşik parkalı bebekten sevgilerle...

5. 2000 li yıllarda hem enflasyon hem faiz yüksekti. İşsizlikte yoktu, göçmen sorunu da yoktu. Evet o zamanda ülke iyiye gitmiyordu ama hiç değilse Kamu İktisadi Teşebbüsleri halen devletindi. Tekel, türktelekom , şeker fabrikaları vb. duruyordu. Şimdi tamtakır karabakır.

6. https://twitter.com/serkanerden_/sta...887037957?s=19
    Bulanık ortamda her kafadan bir ses çıkmaya devam ediyor

7. Pazartesi açılışa kadar sakinleştirici bir açıklama gelecek mi yoksa herşey ne olursa olsun mu denecek, şu saatten sonra önemli nokta bu...

8.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Tüm forum sakinleri kardeşlerim merhaba.
    Bu kişi ile hiçbir alakam yoktur.
    Hele hele bir devlet büyüğüne edebe aykırı ithamlarda bulunan bir kişiyle merhabam bile olamaz.
    Kendisi çakma chucky olup unuttuğu şey sahtelerin asıllarını yaşatır olduğudur.

Eğer TL faizinin gıdım gıdım kırpılacağı bir ortamda uzun bağlayacak olan varsa o kişi asla mevduatçı olamaz.
    Murat Çetinkaya'nın görevden alınmasından sonraki süreçten ders almamıştır.

Bu konuda ilk ve son açıklamamdır.

Chucky yeşik parkalı bebekten sevgilerle...
    başka bir konu başlığında şöyle birşey yazmışsın. yaşın tutmuyor

Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Yaş 35, yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Sayfa 335/1009 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •