Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
valla senin yazdıklarında saçmalık...100 tane çizgi var rengarenk çamaşır ipi gibi...birine değmezse ötekisine değer döner ben bildim dersin...çarşaf çarşaf kendi mesajlarını alıntılayıp duruyorsun be adam...vobta işlem yapmıyorum diyende sensin...yok 35 haftaymış yok 8 haftaymış...bunlar çöptür viop için...burada 5 dk WC ye git döndüğünde sermayen kuşa dönmüş olabilir full kaldıraçla...35 hafta 12 hafta sonrasından kime ne viopta işlem yapan adam için 1 saat bile uzun bir zaman...sor burada hangi allahın kulu 35 hafta 12 hafta 8 hafta diye poz alıyor...
sen analiz mi yaptığını sanıyorsun?
ben işte çalışan biriyim, dolayısı ile gündüz burayla işim yok, bazen bakarım ayrı konu, amacım faydalı olmak çünkü bu yönde bana göre burada bir eksiklik var,
ayrıca tweetçilerden bu milleti kurtarıp gerçek bilginin paylaşıldığı forumlara herkesin ne bilgisi varsa önemli değil tekrar toplamak gerekli,..
o nedenle günlük bir veya iki paylaşım yaparım alana, almayana on tane göndersen hikaye,
ben burada fiyatları 1647 alt/üstüne üçgen içinde hapsettim short olduğu üçgen dışına çıktığı günü burada yazdım her gün, yetmedi hareket gelecek dedim 14 simüle ile hareket geldi, kim hangi pozda ise artık, beni bağlamaz, ..benim pozum vobda zaten değil,
ama hizmetim buraya, bu forumların olmazsa olmazıdır,bilgi paylaştıkça vardır, benimki, nesnel resmini atıyorum,...üfürmüyorum,
zaman analizmi burada yazdım, short kriterimi (1813.90) burada yazdım, henüz görülmedi, ...
60 hafta boyunca piyasa short (11 haftası bitti) 12. haftadan yol alıyoruz (bkz mesajlar),...piyasanın shortta olduğunu, ama long drive 1813.90 na kadar vurabileceğini yazdım, bunda if(c>1813.90, short , long) ile formül ettim, ....60 haftalık analizde bütünüyle short olan bu durumda son 17 haftanın agresif short üreteceğini yazdım,..ama buna gelene kadar short içinde 1813.90 ın long olarak görülebileceğini yazdım,.....
üfürme varmı yok,..siyaset varmı yok, bekleyip görecdeğiz
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
babacım 35 hafta sonrasını bilsen kaç yazar ya? o arada burada 500 takla attırıyorlar...35 hafta 12 hafta sonra senin dediğin yerde olsa ne yazar? aradaki dalgalanmalar ne olacak? onlar fasulyeden mi?
açılıştan kastedilen xu100 ise 1490 civarı açar, 1483 ten tepki gelir. vadeli ise belki panik satışlarıyla 1500 bile görülebilir açılışta, bu durumda kim haklı çıkacak. tabana alımları sıralayacağım, belki oltaya gelen olur![]()
Twitter: @metalurjist_88
bu topiğin hafta sonu fantezilerine bayılıyorum -)
Yer İmleri