Sayfa 147/1001 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    zabahınan şortçular akşam seansı longcular ütecek.
    eğer pozları şu an itibariyle şortsa yoksa akşama longcular sevinemez şortları çekenle rsabaha malı götürür sonra long olurlar ve tuttururlarsa bi daha götürürlerler yoks alongcuların yarın götürebilecekleri bişey yok
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    çok güzel grafik...kilim desenli bayıldım...ama viop için bir kıymeti yok...grafiğin sol tarafına bak...500 tane rakam...birine değmezse ötekisine değer döner...sen haklı çıkarsın...geç bunu...

sen şunu diyebilseydin mesela helal olsun derdik...MB kararı açıklanmadan önce 165 bine vuruş oradan atıyorum 155 e düşüş bekliyorum...sebebi de şudur...grafik v.s...

yok 35 hafta sonra yok 12 hafta sonra bunlar burada bir anlam ifade etmez...bilsen de dediğin yere gelse de kıymeti yok...aradaki 10 binlerce puanlık dalgalanmalar ne olacak? var mı burada bir babayiğit 35 hafta sonrası için poz alıp bekleyecek? sen mesela? girdin mi poza?
    türkoğlu eleştirmek için eleştirme, bunu yapma,...

148009 sayısından itibaren hepsini silebilirim ve grafik sadeleşir,

çünkü yeni sayfa 148009 + olarak çalışyor,..bunu yazdım,

11127*3 dedim, ilk böyle başladım, 148009 ve altında kalanları silerim bir sürü rakam görmezsin o zaman, sen faydalı olanı al, bağcıyı ne dövüyorsun,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

11127*3 dedim, ilk böyle başladım, 148009 ve altında kalanları silerim bir sürü rakam görmezsin o zaman, sen faydalı olanı al, bağcıyı ne dövüyorsun,
    hocam uzattın da uzattın. sence piyasa babaları o grafiğe mi bakıyor yoksa öğlene kadar ne kurtarırsam kardır, sonrasına bakarız mı diyor?
    audentes Fortuna iuvat

4. 11127*3=33381
    148009+33381=181390 iki sıfır atıldı endexten, /100

=1813.9 bu bulduğum short kriter böyle çıkıyor,..yani ben diyorumki bu önümüzdeki short hikayesinden sonra 1813.90 görülecek,

çünkü 3*11127 yapılıyor ve onadan sonra short geliyor,

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam uzattın da uzattın. sence piyasa babaları o grafiğe mi bakıyor yoksa öğlene kadar ne kurtarırsam kardır, sonrasına bakarız mı diyor?
    grafiğe sen bakacaksın adam niye baksın, o tahtayı yapıyor,....onun bir hedefi var,..sen malzemesin, ya kurtarırsın ya yok olursun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya kardeşim ben diyorum ki bu analiz değil...burada para etmez bu...bu kadar...analiz yok burada diyon ya...senin yaptığında analiz değil...bu grafiğe bakacağıma bir başkasının piyasa ile ilgili güncel olaylarla ilgili düz yorumunu okurum grafiksiz v.s. bana belki çok daha faydalı olur...

ben 5 sn lik grafik kullanıyorum ya 35 hafta nedir usta? 1 dk bile değil 5 sn lik grafik... yeri geliyor wc ye cep telefonuyla gidiyorum pc ye bağlanıp...

burada 1 saat ekrana bakma tersteysen çok afedersin dötünden kan alırlar...hiç izlemedin mi hiç mi denk gelmedin öyle sert piyasaya?

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

Biden:
    İstanbul Sözleşmesini ilk imzalayan ülke olarak 'Türkiye'de artan kadın katlinin olduğu bir ortamda bu sözleşmeden çekilme iç karartıcı

Biden bi sen eksiktin!
    Grafikleribozma

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya kardeşim ben diyorum ki bu analiz değil...burada para etmez bu...bu kadar...analiz yok burada diyon ya...senin yaptığında analiz değil...bu grafiğe bakacağıma bir başkasının piyasa ile ilgili güncel olaylarla ilgili düz yorumunu okurum grafiksiz v.s. bana belki çok daha faydalı olur...

ben 5 sn lik grafik kullanıyorum ya 35 hafta nedir usta? 1 dk bile değil 5 sn lik grafik... yeri geliyor wc ye cep telefonuyla gidiyorum pc ye bağlanıp...

burada 1 saat ekrana bakma tersteysen çok afedersin dötünden kan alırlar...hiç izlemedin mi hiç mi denk gelmedin öyle sert piyasaya?
    iyi bakalım herkesin bir dötü ve ona görte yaptığı bir işi var,...

Sayfa 147/1001 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •