Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop XXXII

1. 8.37den 7.64 e düştü anlık. Birileri servet yaptı yine.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Demokrasi zaten yok ki, hiç olmadı...
    George Orwell' ın çok sevdiğim bir romanı olan "1984" de... "Cehalet güçtür" der...

Tüm iktidarlar için böyledir..Halk ne kadar "cahil" bırakılırsa o kadar büyük bir güce sahip olursunuz..
    Düşünmeyen, sorgulamayan, okumayan bir kitle sizin en büyük gücünüzdür, iktidarda istediğiniz kadar kalıp istediğinizi yapabilirsiniz...
    Bizim en büyük eksiğimiz insanlarımızı gereken eğitim ve kültür seviyesine kavuşturamış olmamız, ne yazık ki...

https://twitter.com/sadevatandasyt/s...93663063306240
    Bunun gibi çok örnek var ne yazık ki...

Ve açıkcası ülkem adına üzülüyorum...Kimi desteklediği çok önemli değil, aynı şekilde olup farklı fraksiyonları destekleyenlerde de körü körüne bağlılık var ne yazık ki..

Not: Burada "cahil" kelimesi kimseyi kötülemek ve küçük görmek adına kullanışmamıştır...Ve alıntı yaptığınız mesajdaki söylem benim açımdan da kabul edilebilir değil..
    Ustam ben sadece siyasetin bu kadar tıkandığı bir döneme girdiğimizi farklı görüşte olan kişilerin birbirine hiç saygısı kalmadığı bir dönemden rahatsızım benim içinde değer yargılarıma dokunulmadığı sürece her görüşe saygım var herkesinde olması lazım alıntı yapılan sizin mesajınızmı anlamadım ama orada kastedilen cahil kelimesi ne anlamdadır.

Bari insan şu kararı hafta içi alır, hafta sonumuz da mahvoldu , yeter bi huzur verin emenike
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şu an meydan boş...piyasa sığ...abuk subuk fiyatlamalar normal...sabah piyasalar açıldığında görürüz ancak gerçek fiyatlamayı...dediğiniz hareketi ben izlediğim ekranda göremedim mesela...

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    8.37den 7.64 e düştü anlık. Birileri servet yaptı yine. Haram zıkkım olsun

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    8.37den 7.64 e düştü anlık. Birileri servet yaptı yine. Haram zıkkım olsun

Ziraatte bile 8.25
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Ben gördüm....
     Alıntı Originally Posted by türkoğlu Yazıyı Oku
    şu an meydan boş..piyasa sığ...abuk subuk fiyatlamalar normal...sabah piyasalar açıldığında görürüz ancak gerçek fiyatlamayı...dediğiniz hareketi ben izlediğim ekranda göremedim mesela...

7. Foreks trader mobile uygulamadan takip ediyorum

8. Dedim yarin fx firmaları arar bircogunuzu yeni musteri ararlar zaten simdinbile hesabı kapanan çok vardır. Boyle bir ülkede asla parani kaldıraçlı piyasaya hapsetmeyeceksin belki paranın %10 ile olabilir..

Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •