Sayfa 186/1001 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop XXXII

merhaba,faiz % 19 oldu diye dolar shortlayanlar yarın acı çekecek gözüküyor,borsaya gelirsek long olanlar çok fazla üzülmeyebilir,zaten yabancı satacagını satmıştı,borsayı koruyan bir güç var,% 5 ler havada uçuyor eksi gap falan diye,ben 10 puandan fazla eksi beklemiyorum,artı bile olabilir haber akışıyla,zira çarşambaya güçlü girmek isterler,teminatı zayıf olanlar borsada az satabilir teminatına güvenen korkmasın derim ben,bankalar bedava zaten daha ne satacaklar Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben de ideal veri terminalinden bakıyorum...olabilir olmaz demiyorum...oluşan fiyatlar şu an sağlıklı değil onu demek istiyorum...

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Foreks trader mobile uygulamadan takip ediyorum

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. yarın çok pis geçecek..2001 krizine merhaba..hamdolsun bunları chp den öğrenecek değiller..

4. Bu aksiyona neden kalkisildi onu anlamadım faizi artirdimi evet 200 point verildi başkan değişti eee faiz inmediki vermeye devam ke şimdi dolarda zıpladı üstelik farklı bu başkan değişim işi değildir başka bir şey var .
    Bu millet aç kaldimi öyle din iman vatan millet Sakarya edebiyatını yemez naciyi ucurarak yeni yola girişin startı verildi gibi.🤔

5. Ulan hükümetten biri çıkıp bir twit atsın
    Bu Naci ağbalı ne yapacaksınız açıklayın
    Devalüasyon olduysa söyleyin
    Allah bv

Usd vadeli long/short açılışta? %14?

Bist yönetimi ne yapacak bakalım

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. önce 200 arttıracaksın emri gelmiştir..sonra da fatura Naciye kesildi..hep öyle olur..

8.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba,faiz % 19 oldu diye dolar shortlayanlar yarın acı çekecek gözüküyor,borsaya gelirsek long olanlar çok fazla üzülmeyebilir,zaten yabancı satacagını satmıştı,borsayı koruyan bir güç var,% 5 ler havada uçuyor eksi gap falan diye,ben 10 puandan fazla eksi beklemiyorum,artı bile olabilir haber akışıyla,zira çarşambaya güçlü girmek isterler,teminatı zayıf olanlar borsada az satabilir teminatına güvenen korkmasın derim ben,bankalar bedava zaten daha ne satacaklar Y.T.D.
    aha bir 10 puan tahmini daha geldi...hayır yıllardır bu piyasada olup, şu ortamda %1 bile eksi açılmaz, hatta artıya bile geçebilir nasıl diyorsunuz...neye daynarak?

ha bir şey olur, ne olur cevap yok!!! böyle yazıp sabah %2-3 aşağıya alım yazmasını mı istiyorsanız insanların...ya da vadeli fazla eksi açmasın short yapalım mı istiyorsunuz..biraz mantıklı yorum lütfen!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 186/1001 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •