Işlemler durmuş, günaydın. Bunu bu kadar düşmeden durdursana, çok pis küfür edesim geldi
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Işlemler durmuş, günaydın. Bunu bu kadar düşmeden durdursana, çok pis küfür edesim geldi
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
tükkanı kapadılar hemen...
Damadın soktuğu 70bin lirayı çıkardım Allah razı olsun reisten. Şimdi dipten spot kovalayalım.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
devre kesmek büyük saçmalık...bir sonraki açılış %2 aşağıdan olursa mesela boş yere millete %2 daha girecek...veya %3 yukarıdan açılsa short pozda kalanlar veya mal almak isteyenler durduk yere %3 yukarıdan alacak v.s.
devre kesici ne zaman bitiyor..ilk defa şahit oldum..
Bist: 10:30'dan itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:20'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 10:30'dan itibaren seans kaldığı yerden devam edecek
Vay arkadaş. Bu gözler endex in bile devre kesici ye takıldığını gördü ya ölsem de gam yemem![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Yer İmleri