Neyse biz işimize bakalım
Sayın TA dalga geçmiyorum samimiyim mavi osilator nasıl gerçekten çalıştığına inanıyormusunuz
Neyse biz işimize bakalım
Sayın TA dalga geçmiyorum samimiyim mavi osilator nasıl gerçekten çalıştığına inanıyormusunuz
Kahvaltım devam ediyorda kısa yazmak zorundaydım. daha Balkon keyfi yapacağım..
Sevgili nilkiz ben senin üzerinden anlatıyorum. yaşanılanlar ı ve yaşayacaklarımızı sen değilsin konu. Bireysel olarak sen değilsin.. Düşünce yapısı..Abi Ben anlatamıyorum ....
Aklınızı bir an için öğrendiğiniz tüm bilgilerden arındırıp bir bebek sadeliği ile mantık kurarsanız herşey apaçık ortada..
daha nasıl anlatayım bilmiyorum
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Zor bir gün yaşıyoruz piyasa bizim direncimizi kırdı bari biz birbirimizi kırmayalım.
2 aydır benim için endeks bir anlam ifade etmiyor demiştim portföyü ne yapsam koruyamıyordum bugün stres komple boşaldı taban yapmayan hisse kalmadı sanırım, inşallah en kötüsü bugün geride kalır,
Portföy kabaca %20 eridi son 2 ayda, 2020 Mart ayındaki kaybım yaklaşık %60 olmuştu ama sonra çok iyi toparlamıştık malum bu defada öyle olsun diye umut ediyorum
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sana, daha doğrusu düşünce ve fikir dünyasına anlatıyorum bak. herşey göründüğü gibi değil. Matematik var. Yani nasıl anlatayım bak şimdi.
..
7.00 kademesinde aldığın 846 adet lotu 7.02 kademesine 813 lot sattığında sen aslında 33 adet alıyorsun. teknik olarak senin aldığın adet 33 tane olmasına rağmen senin alış fiyatın 7.00 değil mi?
Oysa öyle değil,
sen 33 adeti kendi paranla 6.68 tl ye almış oluyorsun. otur ve tek tek banka komisyonu onbinde 4 olarak al ve hesapla..
Ve bu düzenin senin kazanman için kurulmadığını aslında senin sanal bir şeyin peşinde olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Sistemin ne olduğunu biliyoruz ona göre kendimizi donatmaya çalışıyoruz 50 yaşından sonra eğleniyoruz millet sudoku çözüyor yazdım
Burada önemli olan otekilestirmek taraf çok tehlikeli bir kelime hele 15 temmuz falan yazarak burada ben memurum buralar okunuyor
Aklı selim olan spekülatör bu durumlarda tahtanın tabanına alışlar yazar. tahtanın dik durması için. Algoritmaların tetiklenmesi alıma geçmeleri için. Bu bir savaş taktiğidir. Bu bir savaştır. Yöntemleri bilirseniz korkmazsınız. Bir siperde en tehlikeli şey. ne yapacağını bilemeyen askerdir. Çünkü düşmanın atacağı mermi yerine siperde ne yapacağını bilemeyen eli kolu birbirine dolanan asker daha tehlikelidir. Kiminle ne için savaştığınızı bilirseniz.
Ne demek istediklerimi anlayabiliyor musunuz.. Bir zaman sonra grafiklere bakıp vay anasını bak gap dolmuş ya da vay anasını bak buraya kadar düşmüş demektense bu ana tanıklık etmek bambaşka bir duygudur...
Söyleyeceklerimde bu kadar....
Yer İmleri