Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    2 kere büyük battım,şuan ki.porföy batırdığım paranın 50'de biri yoktur,herşeyin telafisi var,geçmiş olsun,asla pes etme,bir süre ara vermek iyidir...
    Bu da benim vop da ilk, borsa 2. Batışım olacak.
    Ana toplam bakarsak, zamanında dolar alsaydım, borsaya gitmeseydim...... Of of... 1.8den dolarlarım olacaktı en az 15bin dolar vardı şimdi.... 7den aldığımı da varsaysak, Ortalama 3 - 4 TL den... Olurdu.
    Sonuç, ana paralar uçtu hep... Zaman kaybı, para kaybı, paranın maliyet kaybı vs....

Pahalı bir ders daha aldım.

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

2. bllombergteki çocuk ağlamaklı sunuyor haberleri

3.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    sürekli konuşan zatı muhterem nerelerde acaba. hiç ses soluk yok hala ..halka sesleniş yok mu..
    Nerede o Müslümsüz GÜRSES!!!!!!!
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. Açıldı galiba sanki ekran kıpırdadı

5. Açık zaten, kağıtlar tabanda... ondan hareket yok.

O değil de,dolar bazında ucuz diyenler, şimdi baya ucuz olduk dimi? Dolar bazında endeks bakmak saçma bence... bak, dünya artı, dolar artı va vs ama biz dibin dibinde

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6. bummerdan yorum bekliyoruz 1280 tutar mı????????

7.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Nerede o Müslümsüz GÜRSES!!!!!!!
    Arkadaş,
    Bu işten tek ben mi rahatsızım...
    Durup durup goyuyo yavvv....
    PARALAR NEREDEEEE!!!!....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

SPOT

Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •