Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bozgurt nısan sonu demıstın......yoksa 2097de de gorulur hedef.....
    Haticeye değil neticeye bakarım, sonuçta hedef görülecekse ha üçay gecikmeli olmuş ha beş ay
    ne fark eder.

zaten hedefi veren abimiz Viobcu değil, bist 100 cu

niye takıldın ki bu kadar
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu grafiğe göre yarında tabanız denilebilir mi ?

Onun %9 u dolardan geliyor. Oralar kuyruk abi. Baş burda. Borsa taban olmazda bankalar bir taban daha yiyebilir. Ne çekti bu bankalar sanki ralliyi bankalarla yaptılar.

3. ne oldı bademlerın makıne mı bozuldu benım gordugum yabancı gelmemek uzere gıdıyor satısı bu insallah yanılırım
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4. Moody's: Tcmb görev değişikliği kurumsal zayıflamaya ilişkin görüşümüzü doğruluyor- bloomberg ht
    böyle haberler ardı ardına gelebilir mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasada konuşulan çarşamba gününe kadar yapılacak kabine değişikliği mevcut ,
    Yeni kabinede Naci beye görev verilmezse benim için Naci bey faiz den değil geçmişi sorguladığı için gitmiştir.
    Adam 4 ay olmuş geleli beraber çalışmak istediği kişileri getiremedi bir çok köşe yazılarında bunu gördüm.
    Birde yeni merkez bankası başkanının yeni şafakta kaleme aldığı bir iki yazı var kendi işlerinde sıkıntı olduğunu gösteriyor.
    Dün bahsettiğim konuyu Babacan bugun dile getirmiş.
    Eteğindeki taşı herkes dökmeli hükümet çıkıp bu konu hakkında bilgi vermeli.
    Bu işin faturası vatandaşa çıkacaksa , böyle deneme yanılma ile bu hamleler olmamalı.
    Ciddiyeti kaybettiğin an kana susamış oyuncular cds den tut , faizine, kura kadar içinden geçer.
    Yazık günah.

Demokrasilerde ERDOĞAN'ın istifa etmesi gerekir..
    Aslında, Rıza olayında, Fetö olayında, MArmara BAskınında , da istifa etmeliydi...!

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Demokrasilerde ERDOĞAN'ın istifa etmesi gerekir..
    Aslında, Rıza olayında, Fetö olayında, MArmara BAskınında , da istifa etmeliydi...!
    Damat var, papaz var, var oğlu var, saymayalım boşuna...

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •