arkadaşlar günün özetini ve anlamına binaen şunu gördükki...
hiçbir patron ve hiç bir şirket hisselerinin arkasında değil...
olumsuz bir durumda böyle karabatak gibi kayboluyorlar...
sen kendi hisseni fonlamıyorsan benmi fonlıcam...
arkadaşlar günün özetini ve anlamına binaen şunu gördükki...
hiçbir patron ve hiç bir şirket hisselerinin arkasında değil...
olumsuz bir durumda böyle karabatak gibi kayboluyorlar...
sen kendi hisseni fonlamıyorsan benmi fonlıcam...
Arkadaşlar,
Bu dert beni yiyecek..
PARA NEREDE PARAAAA!!!!!...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Aynen üüüle abi,
maksat borsada ki, ky yi yolmak
Arada büüüle krizleri bilerek çıkartıyorlar yenileri batırıyorlar,sonra hiç bişi olmamış gibi geri yükseltiyorlar sonra tekrar yeniler geliyor, sonra sonra sonra diyerek tekrarlıyor bu döngü... sistem büüüle çalışıyo
Daha önce dediğim gibi, 2021 ocak 11 de Viobda görülen tepemiz (işaretlemiştik hatırlarsanız) taaki millet batıp bistte küfürler edip piyasa dipleyince (umarım o zamanda dibi işaretleriz) tekrar yükseliş başlar
Hamdım Piştim Yandım
bence bir anormallik yok...aklı başında kafası çalışan hiçbir patron 10-20-30-40-50 katına çıkmış hisseleri fonlamaz...akıl işi değil...hissenin ederi o değil ki? kendi malını neden 10-20-30 kat yukarıdan alsın? ederine gelir veya ederinin altına gelir işte o zaman beklenebilir mal sahibinin tahtaya girip destek atması geri alım v.s.
vay be 20 yılda bir böyle ralli olurdu. 20 yılda bir ralli ancak böyle sona erebilirdi. 20 yıl sonra hatırlanacak bir gün belki de hafta olacak. garan bugün 130 milyon lot işlem hacmi yapmış ama tabanda 130 milyon lot daha bekliyor.
bir de bu gariban bankalar ralliye de katılmadı![]()
Gelmiş geçmiş olsun diyelim.Belki Reisimiz akşam açıklama yapar yarın bu eksiler artı olur.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Bugün viop ta kaldıractan dolayi kasası sifirlanan ya da sıfıra yaklasan bayaa kişi olmuştur
Tabi haftalardır hatta aylardir spotta kredili mal tasiyanlar..
Batışların günü oldu bugün.
Malesef çok b.ktan çok ucube ve de cok dandik sermaye piyasalarımız var.
Bi allahın kulu yetkili de çıkıp açıklama yapmazmi arkadaş. Ağbal neden yollandi. Cökecegi çok bariz belli olan borsa kapatilarak kısmen tedbir alınırdı.
2003 senesinde hsbc nin levent metrocity karşısındaki binaya bombalı kamyon girdiğinde borda çöküşe geçmiş ve işlemleri durdurup borsayı kapatmışlardi
Yani örnekleri var sonuçta.
Kapatabilirlerdi... ve bugün yuzbinlerce küçük yatırımcının batmasını engellerlerdi.
Ben şahsen bist başta olmak üzere sermaye piyasalarımıza artık kesinlikle güven duymuyorum.
Mide bulantısı benim için.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Yer İmleri