Sayfa 304/1001 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Viop XXXII

Vadelinin taban açması normal. Adı üzerinde vadeli. Makas yapacak hele böyle günlerde daha da yapacak. Endeks kapanışına göre normale döndü.

2.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Şeytan beni de dürtüyor burdan long aç diye,ama direk taban açması korkuttu. Dolar da düşüyor gibi, bilemedim valla
    Tabanın çözüleceğine kanaat getirmeden açma derim ama karar senin(1000 kontratlara hızla düşerse 1/10 bende açmayı düşünüyorum.)

dolarda düşüş var endekse hiç tepki yok...yeni acıklama yada kararnameyle doları bu sefer daha üst noktalara dayacaklardır düşmesine inanan yok gibi

4.  Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    %100 haklı Dış güçler yok bilmem ne. Adamın yazılarını okudum.
    Yabancılar ordinoları fiyat vermeden ne fiyat olursa satalım yaptılar.
    Çok bilmişler ülkeyi ne hale getirdiler. O faizi sana 19 dan 23-25 yapsalar
    sonra o yüzleri görsem. SOROS yaptı derler bu seferde.
    Hakli yabancilar ben olsam bende gömerim. Bu kadar lavuk bir ekonomi yönetiminde adamlar ne yapacaktı size güveniyoruz ve arkanızdayız mi diyecekti. Tamamen kendilerine göre bir poz aldılar bilmiyorum araştırılmalı...

hiç bir şey araştırılmaz..gezi olayında pazartesi acılışta endeks eksi 10 bin görüs citi sattı doce aldı cumhurbaşkanı araştırıyoruz acıklayacam diyeli üstünden tam 7 sene gecti hala acıklarmıki diye bekliyorum

6. Abiler Naci varken de aynı bugün de aynı rezerv eksi patron aynı. Fikri zikri aynı. Almak için de bahanesi var. Bence yüksek kurdan faize geçer. Yaza çıkar. O kadar dolar yok. Bir de 500 lot hisse satmış kapanışta.

7.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Şeytan beni de dürtüyor burdan long aç diye,ama direk taban açması korkuttu. Dolar da düşüyor gibi, bilemedim valla
    sayın Der Lehrer
    dolares te 6.80
    vob da 180.000
    olasılığı var olmasına rağmen cesaret etmemek gerekiyor...fakat yarın yanlışlıkla 12X.XXX ler gelirse açılış paniğinde 1/10 lonk olacam gibi...tabi zarar etme olasılığı mevcut ve yüksek...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

vadelide durum

gecen hafta dolar poz 16-19 arası mart nisan vadede işlemyapanlar..tacirler nisan vadede nokta atışı yapmış merkez bankası başkanının alınagı konusunda yersen tabiii

Sayfa 304/1001 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •