Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    zabahtan berı yazıonuz.....mesele agballa bırlıkte yabancılara verılen sozler....agbal bu sozlerı verdı ama gorevden alınınca sozler tutulmadı....yabancı kandırıldı......bu bence son raddeydı......ne ucak dustugunde boyle oldu...ne darbe gecesı...yabancı ben dolarımı alır kacarım dıyor....bence o iş bıttı..adamlar bozdugu doları sımdı aynı fıyata alamıo......heç ıyı gormuyom durumu 2008 yada 2012 den berı ıslem yaparım....vobun taban oldugunu ılk kez gordum.....pıyasada bulundugum surece belkı yanlıs hatırlıyorumdur.....belkı gezıde...ama kapadıgını hatırlamıyorum
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Ya daha geçen sene Şubat-Mart kaç defa taban oldu Şaka mısın sen ya
    sayın Lambent doğru hatırlıyor...vob tarihinde taban yok bu ilk oldu...şakamısın demişsiniz ya buyurun gösterin...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bir 2001 şubat anayasa krizinde açıldı 10 da borsa yüzde 10 şakkadan taban yedik..
    saat 2 de açıldı şakkadak bi taban daha yedik yüzde 20 ..

Yanılmıyorsam ertesi gün de şakkadan ilk seans tavan..2. seans da yine tavan oldu idi..

Onun dışında ben borsanın komple bütün kağıtları ile taban olduğunu ve çözülmediğini hatırlmıyorum..

Rahip krizinde bile olmadı..Darbe pazartesisi olmadı..
    2008 da işc garan falan taban yedi ama komple bütün borsa..sanmıyorum hatırlamıyorum..
    1994 de taban taban gitmişler..ben içinde değildim ama anlatılır.
    2001 şubat ben yoktum borsada,
    Gündüz ondan sormuştum, hiç böyle oldu mu diye.
    İllaki taban oldu kaç defa ama hep çözdü, bunun gibisi bana ilk oldu, komple endeks anlamında diyorum. Tek hiise olarak değil

Neyse geçmiş ve geçirilmiş olsun.
    Ben gibi batanlara , Allahtan rahmet, kalan sağlara da sağlıcak olsun...

Bozkurt, ben artık limon da satamam hacı, limon alacak para da KALMADI :D))))

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Yarın için tahmini olan var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Biraz gülelim yawwww , belli olmaz burası Türkiye sabah dansöz gibi kıvırtır akabinde huraahhhh nerden bulursan (sadece tahmin)

https://giphy.com/gifs/102lrc4H7AKsso
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. Yabancı sattığı TL varlıklardan USD'ye geçecekse, takas süresine takılmadan forward işlemleri ile günlük "dolar" faizini öder ve TL varlığı sattığı gün dolarını alır diye geçmiş yıllarda bloomda bir kaç kişi söylemişti. Doğrudur yanlıştır bilemem...
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Ya daha geçen sene Şubat-Mart kaç defa taban oldu Şaka mısın sen ya
    Sayın CAHO tam gününü bulup söylesene bizde unuttuklarımızı hatırlayalım. Bilmediklerimizi öğrenelim.

6. baska yerde otla saygısız .....hayal gorme......vobdan bahsedıyorum.....vobun taban kapadıgını goster gecen sene bır daha yazmam...çok gordum senın gıbıleri....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. zaman zaman yazıyorum...bun pıyaasayı sanıye sanıye takıp ederım....vob un taban kapadıgını ben 2012 den berı gormedım...yoksa bıstın tabanının cok gordum ....yanlıs bılgılendırme yapmayın....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VOB DAHA ÖNCE TABAN OLMADI..AMA 2 KERE TAVAN gördüm..2007 den beri...

ZATEN VOB 2005 TEN BERİ VAR...İLK 2 YILI BİLMİYORUM

Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •