Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Endeks 30 hisselerinde düşüş abartıldı bana göre...
    Temel olarak oldukça iyi yere geldi pek çok endeks 30 hissesi...
    Abidik gubudik hisseler için aynı şeyleri söylemek malesef mümkün değil. Onların Allah yardımcısı olsun.
    Zaten bu ortamda da çok fazla vermediler... İlginç...

YTD.
    Piyasa bitti aga, reel ticarette sizlere ömür, artık kaçak çay, kaçak sigara işine mi girsek ne

Adamlar koskoca ülkeyi SHORTladılar ya laa

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Viop Manuel trade zaten pişmanlık idi anlamıştık ama bugünkü hareket ile sistemsiz kesinlikle tek işlem yapmama kararı aldım kapatırken bin kere pişman olur muyum buradan döner mi diye içim içimi yedi aşağı indi bu sefer niye cort açmadık. Şimdi taban bozdu alsam mı. Yok. Yok babam yok tek işlem yok Bozkurt reisimin yanında limon tezgahını ayarlayın tövbe...

60 kontratla 10 bin puan yedim benden sonra 9 10 daha düştü akşam açıldı kaç daha düştü bakmadım artık yuh... Rabbim sen aklıma mukayyet ol nasıl bir şey bu

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçmiş olsun zararı kısa sürede hisselerden çıkarırsın inşallah, açıkcası böyle günlerde esas manual yönetmek gerekiyor. Pilotun uçağı az zararla tarlaya denize indirmeyi başarması gibi.

YTD

Abd endeksleri artı vix yuzde 10 kadar asagıda dolviz atesi biraz dustu.Yarın ekstra bir sey plmazsa toparlarız biraz terste olanlar moral bozmasın.Tabi son dakika supriz bir sey olmazsa YTD

4. ABD ADR lerde durum

Az işlem var gerçi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD ADR lerde durum

Az işlem var gerçi.

2 aydır yazmamışın, neredeydin yine Sizin fon geri mi döndü

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yazdım sn. Zinedrimed 60k bıraktık zaten bu sene o kadar kazanmıştım

Kesinlikle sistemsiz işlem yapmamaya karar verdim başlığa devam ama muhabbeti yeter.

Hisse satmadım satmam 12 senede bi tek onu iyi yaptım yapmaya da devam. Viop ayrı bir şey önce aklını sonra paranı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende faiz kararı öncesi 1637 leri 1639 dan sallamıştım..
    Sonra da cuma ekrana da bakmadım fazla biraz da stres olduğum için poz açmayınca (büyük ihtimal LONG açardım) ucuz yırttık..
    Ama bugün yüzde 10 tabandan 25 kontrat LONG olduk..

Akşam seans ı ne oldu ne bitti..Taban kalkmış falan diyorlar..
    Bilmiyorum..
    Sıkma canını..Çıkarırsın..

Para gitti ama tecrübe bilgi ve yetenek hala sende..

7. *dolarda marjin 10% kaldırıldı.

an itibariyle marjin limitleri..

Son düzenleme : Zaf.Dogu; 23-03-2021 saat: 01:23.

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bugun Bistte yasananlar dunya Borsalarda yasanacak yeni bir dususun ilk isaret fisegi olmasindan supheleniyorum...
    .
    2-3 gun daha boyle giderse bu olasilik epey artacaktir.
    Üzerinde "fiyat" etiketi olan her şey, doğaları gereği vakti geldiğinde düşer, vakti geldiğinde de çıkar. Masaya zorla oturtulma gibi bir durum olmadığına göre, yukarıda bahsi geçen "vakti" bulmek zorundayız. Bunu bulmanın kağıt üzerinde yüzlerce farklı yolu var gibi görünse de pratikte sadece bir tane yolu vardır: fiyat yapıcının hareketleri ile ilgili bilgiye (bir şekilde) erişebilmek.
    Bazen fiyatı birisi yapar, haber akışını başkası üretir, bazen her ikisini de fiyat yapıcı oluşturur.
    Özet: fiyatlama sorunsuz, haber akışının hiçbir önemi yok, fiyat yapıcıyı frontlama imkanı olmadan masaya oturmuş herkes orta/uzun vadede hem zamanından, hem de parasından olur.

Esen kalın.

Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •