Tam benim hislerime tercüman olmuþsunuz. Hareketsizlikten de öte, benim baþka bir husus daha dikkatimi çekiyor. 3-4 sene önce banka tahtalarýný yakýndan izlerdim. Ne yazýk ki bazý büyükler tahtalara o kadar hakimdiler ki, tahta onlarýn masasýna dönüþmüþtü. Küçük yatýrýmcý onlarýn insafýna kalmýþtý... Þu anda ne yazýk ki gmstr'nin tahtasý da bu duruma düþmeye baþladý.
Daha açýklayýcý olmasý için: Bugünkü "Kademe Analizi"ne bir bakýn. 42.500'den yapýlan satýþlara bir bakýn. Korkunç bir satýþ oldu 42.500'den. Hal bu ki 42.500'den bu satýþ olurken kâðýt býrakýn primli olmayý, fon indeksine göre 6,5 gramýn altýnda bir deðerdeydi. Ýskontoluydu yani. 6,43 grama yakýn bir noktadaydý. O kademeden hem de kâðýdýn fon indeksi 6,5 gramýn bile altýna denk gelirken bu ne kadar hacimli bir satýþ böyle? Nasýl gidecek ki böyle bir tahta?
Hakkýmýzda hayýrlýsý...
Allah'tan kork yeter.
Dün benim için 20 yýllýk borsa tarihimin altýn vuruþ günüydü....cumadan ful maldaydik....üstüne sabah robot çalýþmayýnca millet ucuzdan gldtrf , usdtrf yi özellikle satýþa yazdý...telf açtým robot birazdan çalýþacak dedi....39 bin göstergeli gldtrfyi 37.5 den hunharca satýyorlardý....45 bin aldým 37.4 ortalamayla....robot bý çalýþtý 38.56 dan hepsini verdim....sýra usdtrfde geldi...7430 ile 740 arasý mali yigmislar 4 bin aldým...gmstrfden sonra onunda robutu çalýþtý hemen 754 ful verdim....sonra zgolda geçtik aynýsý onda da oldu....
On berbat gmstrf çýktý, birazda ondan ekmek yedik... 41.5 den aldýk 42.14 den bastýk...
Sonuç tek günde +170 bin...
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün finansin robotu....gmstrfde 360 bin, gldtrfde 1 milyon, dolarda 21 bin aldý....piyasa sattý....
En çok gmstrfye sevindim...elinde 600 bin vardý 1 milyon oldu, hemde ucuzdan aldý þimdi makasý daraltýr....
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes biliyor tahtayý izliyorsan derinliðin varsa Sanko benim...M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok yanlýþ okuyorsun tahtayý...42.5 e vakýf 25 bin alýþ girdi geldi robot sattý...bugün gösterge 42.4 iken gmstrf 41.98 kapadý...gldtrfde 50 Kr aþaðýdan kapadý , sebeb nasýl bankalar marjlarý makasý actiysa fonda açtý, bir iki güne oturur sistem....
Normalde mal almitacaktim sýrf göstergeden 50 Kr ucuz diye aldým...
Neden almitacaktim çünkü yine TL yi kistilar , Londra'da swap faizi patladý bu durumda TL bulmak isteyen borsa yada dolar satacak...borsa kan goluyken dolarýn gerilemesi bu yüzden....M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadým inanýn onu gördüm. Tamam robot bekleyen alýþ emrine satýþ yaptý. Ama göstergenin altýnda satýþ yaptý. Yani eskisi gibi fiyatýn göstergenin %25- %30 üzerinde olmasýndan bahsetmiyorum Hatta göstergenin %10 üzerine çýkmasýnýn bile artýk olamayacaðýný biliyorum ama robot da göstergenin altýna satýyorsa bu çok olumsuz bir durum.
Hatýrlarsanýz daha yakýn zamanda gösterge 40,30 iken robot alýþ 40,50 satýþ 41,3 çalýþýrdý robot. Yani hiç deðilse robot satýþ göstergenin 1 TL üzerindeydi hatta robot alýþ bile 20 krþ üzerindeydi. Þu anda ise robot satýþ bile göstergenin altýnda. Nitekim dediðiniz gibi günü de göstergenin altýnda kapattýk...
Küçük yatýrýmcý panik yapsa anlayacaðým. Ama elinde bu kadar çok mal olan robot göstergenin altýnda satýþ yapýyorsa orda kaygýlanýyor insan.
Allah'tan kork yeter.
Yer Ýmleri