Alıntı Originally Posted by tortumlu Yazıyı Oku
Çok yanlış okuyorsun tahtayı...42.5 e vakıf 25 bin alış girdi geldi robot sattı...bugün gösterge 42.4 iken gmstrf 41.98 kapadı...gldtrfde 50 Kr aşağıdan kapadı , sebeb nasıl bankalar marjları makası actiysa fonda açtı, bir iki güne oturur sistem....

Normalde mal almitacaktim sırf göstergeden 50 Kr ucuz diye aldım...

Neden almitacaktim çünkü yine TL yi kistilar , Londra'da swap faizi patladı bu durumda TL bulmak isteyen borsa yada dolar satacak...borsa kan goluyken doların gerilemesi bu yüzden....

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım inanın onu gördüm. Tamam robot bekleyen alış emrine satış yaptı. Ama göstergenin altında satış yaptı. Yani eskisi gibi fiyatın göstergenin %25- %30 üzerinde olmasından bahsetmiyorum Hatta göstergenin %10 üzerine çıkmasının bile artık olamayacağını biliyorum ama robot da göstergenin altına satıyorsa bu çok olumsuz bir durum.

Hatırlarsanız daha yakın zamanda gösterge 40,30 iken robot alış 40,50 satış 41,3 çalışırdı robot. Yani hiç değilse robot satış göstergenin 1 TL üzerindeydi hatta robot alış bile 20 krş üzerindeydi. Şu anda ise robot satış bile göstergenin altında. Nitekim dediğiniz gibi günü de göstergenin altında kapattık...

Küçük yatırımcı panik yapsa anlayacağım. Ama elinde bu kadar çok mal olan robot göstergenin altında satış yapıyorsa orda kaygılanıyor insan.