Yiğit bulut: Tcmb'nin olağanüstü toplantısı söz konusu değil
Yiğit bulut: Tcmb'nin olağanüstü toplantısı söz konusu değil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ne yazdıysak o
Alman ekonomisinde Türkiye endişesi
Merkez Bankası başkanlığındaki sürpriz değişiklik ve TL'deki değer kaybı Alman ekonomisini de endişelendiriyor...
https://odatv4.com/alman-ekonomisind...-22032149.html
Dünyanın finasal türev çöplüğü , Deutsche Bank , Yunanistandan ucuz kurtulmuştu , aynı müsemahakrlığı , Türkiye için göstermeleri mümkün mü ?
Yiğit Bulut : Herhangi bir olağanüstü adım atılmayacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Islak zopa
Şey : 7,7777
Dayak klubü
Nkolay 18,75 yapmış... Piyasa 19 civarı ... sonraki toplantıda indirim olacağını mı (biliyor) düşünüyor da bono oranını piyasadan düşük tutuyor acaba? indirim olursa yine swap faiz ie durdurmaya çalışacak sanırım. Ya ne öngörülemez bir ekonomi olduk yaaa... Hatta öngörülemezin de öngörülemezi artık desek yeri
YTD
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: Faizi ne kadar aşağı çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aşağı geldiğini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
gördük geçen yaz...
afferim...![]()
Yer İmleri