Yarın yine bol bol "ezanı susturamazsınız, diz çöktüremezsiniz" naraları atar kongresinde...
Yarın yine bol bol "ezanı susturamazsınız, diz çöktüremezsiniz" naraları atar kongresinde...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
mb başkanı, faiz di , enflasyondu
dolar dı , istanbul sözleşmesi derken, virüsü unuttuk
bugün, corona virüs vaka sayısı 26 binleri geçmiş
ölümler 200 lere yaklaşmış gene
İstanbulda hastaneler epey dolmuş..
ölenlere Allah rahmet eylesin
vaka sayıları fizana gitmiş gene
yakında büyük yasaklar kapanmalar konuşulmaya başlanır.
ingiltere, italya, fransa, hollanda vs Avrupa tam gaz yasaklara kapanmalara devam
Mutasyonlu virüsler sıkıntı
dünya da bi aşı krizi başladı gene, aşı ilaç muhabbetleri devam
Doviz ve enerji maaliyeti, bugun Turkiye'de uretimi durduran iki onemli konudur.
O zaman Apple çıksa Türkiye'ye 300 milyar dolar yatırım yapacağız dese tamam yani? İmkanı var.
Dolar anında 1 Tl olur
(Sonra da pardon ülkeyi karıştırmışız der.)
Asolan reel yatırımdır sanal değil. Lafla, niyetle yatırım mı olur?
Yanlış anlamayın lütfen keşke yapsa. Ama bunları çok duyduk. Koskoca Alman Volswagen bile kandırdı bu ülkeyi..
heyyyy arkadaşlar duydunuz mu akp sözcüsü mahir ünal 19 sene bizim hazırlık dönemimizdi icraatlarımız bundan sonra başlıyor dedi bu gün bunlar gerçekten çok komik insanlar yarım ömürde ancak hazırlık yapıyormuş zavallılar ve tabi onlara oy verenlere de acıyorum bunu hap diye yutarlar ömürleri yetecekmiş gibi bir 19 sene daha icraatlarını görmek için parti konvoylarının arkasında koşar dururlar rabbim ne günlere kaldık sn cumhurbaşkanı ne diyordu verin yetkiyi uçuracam sizi diyordu ekonominin sorumlusu benim diyordu ve merkez bankasını dış güçleri muhalefeti suçlar oldular vay zavallı milletim ömrün bir 19 sene daha yeterse uçuşa ancak hazırlanacagız
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri