Bunlar kredilileri ve long vob cuyu batırmadan durmayacak sanki.....
Dolar bana göre 7.69 kritik,
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar kredilileri ve long vob cuyu batırmadan durmayacak sanki.....
Dolar bana göre 7.69 kritik,
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yurtdışı TL faiz %440 bu ne ki
Saat 10:31:08 itibarıyla endekse bağlı devre kesicinin ikinci aşaması tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem
sıralarında,Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma
AraçlarıPiyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.Pay Piyasasında sürekli işlem
yöntemiuygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul
sertifikalarındasaat 10:51:08'de tek fiyat emir toplama, 10:56:08'de eşleştirme yapılacak ve 11:01:08'den itibaren
işlemlerekaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan
paylardasaat 10:51:08'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 11:01:08'dan itibaren seans kaldığı yerden devam
edecektir.Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 11:01:08'den itibaren kaldığı
yerdensürekli işlem ile devam edecektir.VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo
Pazarı'ndaişlemler saat 11:01:08'da yeniden başlayacaktır.
yiğit bulut dümene geçmiş anlaşılan... ne hazine bakanı ne merkez bankası başkanı çıkmıyor bu açıklamaları o yapıyorsa dayı görünüm bu şekilde...
yiğit besili bir domuz gibi olmuş.
Rus borsası bi ara böyleydi tarihi hatırlayan var mı.Tarihi hatırlayamadım ,hatırlayan var mı.rRuslara gülüyorduk o zaman,gülme komşuna.
Yer İmleri