Sayfa 386/1001 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Arkadaş otomotivciler yine fiyatlar yükselecek diyor. Kur artışından dolayı diye konusuyor hacivat kılıklı dürzü. Sanki 8 lira üstünden fiyatlamadılar bugüne kadar. Bu ne sacma is dolar 7 8 arasında gel git yapsa surekli fiyat mi artıracaksınız.
    Fiyat istikrarını kontrol eden bir mekanizma yok ülkede . Ahbap çavuş kapitalizminin hard olanıni yaşıyoruz.

Olan emekciye oluyor. En son emekçiler yapacağınız işi seveyim ben gidiyorum diyecek.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2. garantide ki gapı görüp malı verek mi acaba diye düşünenler düşünmeyenler işine bakanlar...

3. Dün adamlar bugünden çok daha az satışla tabanda idik
    bugün çıkıyoruz

4. Yigit efendi Çıktı Her şeyi güzel anlattı, ama bir şeyi eksik madem bu işlere bu kadar hakimiz neden döviz'in % 10 yükselmesine faiz'in 2 puan yükselmesine izin verdiniz sonra borsa % 20 düştü 500 milyon dolarlık satışla neden buna izin veriliyor tedbirler önceden alınır.
    Buradan insanların cebinden buharlaşan para ülkenin kaybının yanında nedir ki , şort cuların cebine giden parada cabası

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4 banka aldım yonca amiral leylek akkız
    Ahhh ahhh, ayhan başkanım ahhh...

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    dakikalık peryot ayarladığım TOTT indikatörü 18 mart günü 1619 sat vermiş ve devam ediyor ...

,

7. Olayı derlemişler, tarihe not olsun,
    Bilgilenin sayın, ben gibi cahil, karacahil olan forumdaşlarım :/

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 386/1001 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •