Ekonomik kriz beklentim var 1 sene içersin de .
Beklentim bu yönde
Ekonomik kriz beklentim var 1 sene içersin de .
Beklentim bu yönde
Bankalar yarın tepki verir mi? Aynı hızda?
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
SİN,ÇANAK FORMASYON hedefini Agustosta vermiştim.1600 demiş sonra 1590 a revize etmiştim...
o iş bitti..
şimdi gelelim yeni senaryoya: pek çok veri-teknik vs... bakarak orta vadeli hisse alacağım nokta 1080 dir.
zamanı gelince argumanlar sayılabilir.1080 e yakın olmadan tek lot almam.
ama 1080 olunca tüm birikimimle,agresif bir hisse alımı olacaktır.en az 4 hisse..endekse uyumlu olanlardan.
oraya illaki gelir diyemem..ama benim için güvenli-orta vadeli alım yeri orasıdır.Agustosa kadar gelirse problem yok.
yoksa başka senaryo yapılır.geldiğinde sessizce alımlarımı yaparım.
bu hafta ne olur..kimse bilemez.defalarca sert yükseliş-düşüş elbette olacaktır.
kayıtlara geçsin lütfen..23 mart 2021 bıst100 : 1377
orta vadeli olarak ekleyecek bir şeyin yoktur....son kararımdır.![]()
Bu hafta ki işlemlerin iki sebebi olabilir..
a) Demokrat Parti ne zaman başa gelse bir yerde savaş veya bölünme olur ki, bu sefer iç savaş paniği artmakta..
b) Birinin ömrü bitti, ABD'den gelecek kişi başa geçebilir..
Kimse bir plan yapmadan milyarları atmaz da yedirir güzelce, hadi attı diyelim ufak bir tepki olur.. Benim tek aklıma gelen A veya B..
oyunagelenadam nerede?
bir de 800.000 var..fortodan bu kadar kazandım diyen vardı?
Ben de Sn Bear_Bull'u çok merak ediyorum. 2 gündür forumda yazısını görmedim. Kademeli ama küçük fiyat aralığında işlem yapıyordu. Bu yüzden tedirginim. Umarım işleri yolundadır.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri