Sayfa 273/699 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Herhalde hayal dünyasında yaşıyorsun.Bir tutturmuşun kötülendik,dışlandık,topikten atıldık,hiç de öyle bir şey olmuyor.Garanti bankasının 2 gün taban yaptığı bir borsada egolarını tatmin edecek 400 hisse topiği varken her seferinde gelip bu topiğe yazıyorsun.
    Yazdığım gonderilere bakmadan suclamissin yine 28 ocakta haftalık hisse paylaşımi denen topige borsanın 158 bin ile zirve yaptığını yazdım bu forumun başka sayfası buraya yazmadım bilerek burda afaroz edileli yıllar oldu

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yazdığım gonderilere bakmadan suclamissin yine 28 ocakta haftalık hisse paylaşımi denen topige borsanın 158 bin ile zirve yaptığını yazdım bu forumun başka sayfası buraya yazmadım bilerek burda afaroz edileli yıllar oldu
    Gönderdiğin yazının ALGYO hissesi ile bir ilgisi yoksa buraya niye yazıyorsun ? O zaman ilgili topiğe yaz .

3. Arkadaşlar, şirketin 6 milyon dolarlık yatırımını nasıl yorumluyorsunuz bize yansıması ne olur?

4. Birşey yansımadı..bakıyor..sadece

5. yanlış gönderi
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Şimdi durumun daha kötü olduğunu anladım.
    Bir haftadır bazı görevli tipler buralarda, TV kanallarında dolaşıp duruyorlar. Vah ki ne vah...
    Burası vaiz kürsüsü değil, Burası siyaset meydanı değil...

7. Alım zamanı gelmişti,bu fiyatlar çok ucuz bence,çok güçlü duruyor zaten satın alayım diye meydan okuyor spek sanki öyle bir durum var,asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by reis69 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, şirketin 6 milyon dolarlık yatırımını nasıl yorumluyorsunuz bize yansıması ne olur?
    Yatırım iyidir de 6 milyon dolar için mi eurobond vadesini 31 mart'a çekti yani... Başka birşey çıkar mı acaba... Diğer dolarlar ne olacak...

Sayfa 273/699 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •