Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yılda bir kere 6 aylık yatırım ile %50 hedefimdir.6 ayda dinlenmek lazım.

geçen sene 107.000 endekste girdim %40 ile çıktım(endeks 150000 iken)

benim sorunum hisse seçimi.bundan sonra ENDEKS UYGUN OLUNCA sağlam hisse araştırması yapmak lazım.

yoksa %50 bence gayet güzel.hisseden kazanç çok sıkıntısız oluyor.

sermaye artsın vobu tamamen bırakacağım.

beni çok yıpratıyor.sosyal-aile hayatımı etkiliyor.gece kalkıp futurelere bakıyorum.

bana sağlam bir ek gelir olarak hisse yetecek gibi.
    Zaten hisse portföyü kadar endeks short yaparsan...nötr pozisyondasın demektir...tatile çıkacaksın, ya da kafa dinlemek istiyorsun...portföyü hedge et, keyfine bak..zaten yön net değilse, portföyü hedge edip, belirsiz dönemi nötr beklemek çok mantıklı.

mesela son sıkışma sonrası, aşağı patladı, ama yukarı da gidebilirdik...bu işin garantisi yok...bence aşağı %60, yukarı %40 ihtimal vardı...bu belirsiz dönemlerde nötr olmak, yıl genelinde kayıpları minimize ediyor.

hisse portföyünü en az 1-2 yıl vade ile oluşturmak, ve her zaman hissede olmak...gerektiğinde portföyü hedge etmek..işin sırrı burada.

ayrıca, portföyün edneksten sağlam durunca, nötr pozda bile para kazanıyorsun...hem vadeli teminattan, hem de portföy getirisi-vadeli getirisinden.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Hisse seçiminde temel kazandırmaz karşıt yatırım daha iyi kazandırır .

Bu da bir gerçek temele yansıdığında fiyata çoktan yansıyor o yüzden fadimeciyim her zaman

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şu 4 günü hiç yaşamamış gibi sayalım ve NACİ BAŞGANI tekrar MB yapalım, dese belki olur

4. Viobun en güzel tarafı endekis düşerken de para kazanmak, yoksa viob işi iş değil, kahrı stresi çekilmez yağni şu günlerde viob sayfası up trend olup populitedi artması ilazım
    Hamdım Piştim Yandım

5. Yeni kabine değişikliklerinde, ekonomi için oldukça OLUMLU karşılanabilecek, piyasaların sevebileceği, geçmişte görevi yarım kalmış sürpriz bir kişi hazırlanmış olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Viobun en güzel tarafı endekis düşerken de para kazanmak, yoksa viob işi iş değil, kahrı stresi çekilmez yağni şu günlerde viob sayfası up trend olup populitedi artması ilazım
    Açık yapabilirsin hissede de

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7.  Alıntı Originally Posted by Leo2050 Yazıyı Oku
    Yeni kabine değişikliklerinde, ekonomi için oldukça OLUMLU karşılanabilecek, piyasaların sevebileceği, geçmişte görevi yarım kalmış sürpriz bir kişi hazırlanmış olabilir
    Kabine ne ki, one man show sürdükçe kabineye powell girse ne farkedecek?

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VOB ruhsal mekanik çözülmeyi artırıyor gibi..

Agresif kar-zarar; büyük neşe-üzüntüye sebep oluyor.

gerçi benimki de gelin gibi; HEM AĞLARIM HEM GİDERİM

AMA MALESEF GERÇEK BU.
    Bu yazdıklarınız narkotik belirtiler(büyük neşe ve üzüntü sonrasında yoksunluk yaşama)demek borsa narkotik etkisi yapıyor.

Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •