Sayfa 417/1001 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Bunun yaşayan anti teziyim.

Tabi temel den kasıt bilancoda kar yüksek geldi ooo alalım ise haklı olabilirsiniz güzel kar açıklayıp da sonra küt küt %50 düşen çok.

Ama karlılık sürdürülebilir ise, hisse ucuzsa, borcu az veya yoksa, faaliyet raporu okuyup firmayı araştırıp gerekirse hayatta gozlemleyip ( mesela market alıyorsan birkaç şubesine gitmek gibi ) alınan herhangi bir hissede kesinlikle zarar etmedim bir tane bile.

Bu arada başlık için de tebrik edeyim puansal olarak vob tarihinin en yüksek dususlerinden birisi yaşandı sizin başlıkta
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hisse seçiminde temel kazandırmaz karşıt yatırım daha iyi kazandırır .

Bu da bir gerçek temele yansıdığında fiyata çoktan yansıyor o yüzden fadimeciyim her zaman

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yılda bir kere 6 aylık yatırım ile %50 hedefimdir.6 ayda dinlenmek lazım.

geçen sene 107.000 endekste girdim %40 ile çıktım(endeks 150000 iken)

benim sorunum hisse seçimi.bundan sonra ENDEKS UYGUN OLUNCA sağlam hisse araştırması yapmak lazım.

yoksa %50 bence gayet güzel.hisseden kazanç çok sıkıntısız oluyor.

sermaye artsın vobu tamamen bırakacağım.

beni çok yıpratıyor.sosyal-aile hayatımı etkiliyor.gece kalkıp futurelere bakıyorum.

bana sağlam bir ek gelir olarak hisse yetecek gibi.
    Ek gelir kazancı isteyenler listeyi incelesin bulundukları şehirde yatırım yapabilirler,incelemekte faydalar var derim.
    detayını bilmiyorum ama arsa fiyatına ihaleyle konut ve iş yerleri satılıyor.

https://emlakmuzayede.com.tr/muzayedeler/90?page=13
    Son düzenleme : Cologne; 23-03-2021 saat: 23:51.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunun yaşayan anti teziyim.

Tabi temel den kasıt bilancoda kar yüksek geldi ooo alalım ise haklı olabilirsiniz güzel kar açıklayıp da sonra küt küt %50 düşen çok.

Ama karlılık sürdürülebilir ise, hisse ucuzsa, borcu az veya yoksa, faaliyet raporu okuyup firmayı araştırıp gerekirse hayatta gozlemleyip ( mesela market alıyorsan birkaç şubesine gitmek gibi ) alınan herhangi bir hissede kesinlikle zarar etmedim bir tane bile.

Bu arada başlık için de tebrik edeyim puansal olarak vob tarihinin en yüksek dususlerinden birisi yaşandı sizin başlıkta

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    temel analiz deyince, millet sadece pd/dd ve fk anlıyor galiba.

teknik analiz dışında kalan, pek çok alt analiz başlığı temel analiz altında toplanır...buna konjonktür analizi, sektör analizi, uluslararası çarpan analizi, psikoloji analizi gibi pek çok analiz dahil.

mesela, aracı kurumların çoğu kuru temel analiz yapar...doğru dürüst konjontür analizi bile yapılmaz...bu iş kolay değil tabi, oturup adam gibi çalışmak lazım, yıllar boyunca.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Leo2050 Yazıyı Oku
    Yeni kabine değişikliklerinde, ekonomi için oldukça OLUMLU karşılanabilecek, piyasaların sevebileceği, geçmişte görevi yarım kalmış sürpriz bir kişi hazırlanmış olabilir
    Mehmet Şimşek ise % 10 yukarı Berat Albayrak ise çokokrem yeriz. %10 aşağı
    zaten alıştık.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    temel analiz deyince, millet sadece pd/dd ve fk anlıyor galiba.

teknik analiz dışında kalan, pek çok alt analiz başlığı temel analiz altında toplanır...buna konjonktür analizi, sektör analizi, uluslararası çarpan analizi, psikoloji analizi gibi pek çok analiz dahil.

mesela, aracı kurumların çoğu kuru temel analiz yapar...doğru dürüst konjontür analizi bile yapılmaz...bu iş kolay değil tabi, oturup adam gibi çalışmak lazım, yıllar boyunca.
    Batı çimento 4 yıl öncesine kadar pırlanta gibi şirketti,hatalı bir yatırım ile ne hale geldi,kendi şirketim haricinde uzun vadeli yatırım yapmam.

ytd

6. Ne zaman sağlık sebeplerinden ötürü bakamasan tedavi olsam piyasaya çöküş gelir o sebeple açtım .

Pandemi öncesi şubatta zirve yapan başlığı ben açmıştım çöküş öncesi .

Ama hastalık sürecinde tam toparlanmadan işlem yapmaya geri dönmek ilk defa bir krize ciddi malda yakalattı oradan çok darbe alınca ders çıkardım sadece .

Açınca uyardım ama altın vuruş başlığı olacak diye aslında dikkate alan olmamış sanırım

Diğer bir başlıkta yalçının sistemine benzer sinyaller var ikimiz de kardan stop olunca tamam dedim aslında

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Cologne Yazıyı Oku
    Batı çimento 4 yıl öncesine kadar pırlanta gibi şirketti,hatalı bir yatırım ile ne hale geldi,kendi şirketim haricinde uzun vadeli yatırım yapmam.

ytd
    BATIÇİM'İN 2020 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE NET ZARARI 327.011.521 TL (2019/12 AYLIK: -181.873.877 TL)

%74,62 si Batıçim iştiraki.

BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO'NUN 2020 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET ZARARI 348.458.900 TL (2019/12 AYLIK: -198.700.046 TL)

ytd

Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek ise % 10 yukarı Berat Albayrak ise çokokrem yeriz. %10 aşağı
    zaten alıştık.
    Mehmet şimşek ile anlaşılamadığından devam edilmedi!

Sayfa 417/1001 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •