Originally Posted by
nosfecagri
Valla abi sen bu konuda çok iyisin ama kendini geri çektin son dönemde, haksız mı çıktın yoo haklı çıktın ama hissede ciddi kazançlar da eminim elde ederdin pek aktif takilmadin. Belki bu düşüş süreci sonrası 2017 - 18 - 19 lardaki ucuzluk ortamı oluşursa tekrar başlarsın. Gerçi pek ihtimal vermiyorum. Çaycı simitçi garan konuşuyor, balon sisip herkese tövbe ettirip patlaması çok olası bundan sonra sanki. Ayrıca uzun vade tahvil 20 ye dayandı buradan mal da alınmaz mal da tutulmaz eğer bu oran kalıcı ise adios amigo demeyi bilmek de lazım sanırım. İlk ihalede anlarız.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında hisse konsatrasyonum sadece deva ya döndü...eskiden en az 4-5 hisse olurdu..şartlar öyle gelişti ki, elimizde sadece deva kaldı, ama onun da miktarı arttı...o da maşallah, istikrarlı ve güzel kazandırdı...bir şikayetim yok aslında hisse portföyümden yana. geçen yıl pandemi sonrası dengem bozuldu biraz...vadeli tarafında, bir kaç büyük hata nedeniyle yıl kayıp geçti sayılır...ama bu sene iyi gidiyor, telafi edeceğiz inş...zaten ortalaam %50 diyoruz, bazen %100 olur, bazen %0...önemli olan ortalama cagr %50 yi yakalayabilmek.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri