Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Yoncadaki ordino bitmeden ve kabine yi görene kadar oynaklık devam edecek gibi
    Son düzenleme : sindoma53; 24-03-2021 saat: 10:42.

f-35 prog. una dönüş için lobicilik faaliyetine başlamış akepe diyorlar. eski lockheed martin yöneticisiyle anlaşılmış diye haber var. biden e yanlama başladıysa olumlu, bakalım kokusu çıkar yakında. başka da zaten elde avuçta koca bir sıfır var. kabineden ne çıkacak? adamların en yetkin ekonomik ağzı jöleli a . q

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle abi, burda hergün para dağıtıyorlar, eskiden ben de bi gamyon alıp satardım, kürek lafın çok hoştu
    soba küreği değil,Bel küreği benimkisi.

4. Yoncadaki son ordino biraz buyuk diye soylenti var . 500m lot . yonca sonrasi 2 hissede daha bekleyen ordino varmissss
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yoncadaki ondino bitmeden ve kabine yi görene kadar oynaklık devam edecek gibi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Garanti yine sallayacak gibi dikkatlı olmakta fayda var.

6.  Alıntı Originally Posted by selymus Yazıyı Oku
    f-35 prog. una dönüş için lobicilik faaliyetine başlamış akepe diyorlar. eski lockheed martin yöneticisiyle anlaşılmış diye haber var. biden e yanlama başladıysa olumlu, bakalım kokusu çıkar yakında. başka da zaten elde avuçta koca bir sıfır var. kabineden ne çıkacak? adamların en yetkin ekonomik ağzı jöleli a . q
    RTE bişiye güvenmeden böyle kararlar almıyor..

Biden ile bir anda can ciğer kuzu sarması olabilirler..

HDP olayına hala ABD ve AB den ciddi ses çıkmadı..
    Danışıklı dövüş bişiler dönüyor belli..

ABD ve AB ile anlaşılmış ise dolar düşer faizler iner..Yine RTE faizci başkanı görevden almış olur..

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Türküm de yani Alman ya da Cibuti li de olabilirdim, ben kendim seçmediğim ve pek de önemi olmayan birşeyle neden övünüyorsunuz onu anlayamadım!
    Senin Türklere alerjin var galiba?
    neyse defol git.

8. Caho bir de nereli olduğunu soruyor.cevap vermemişsin ,etnik kimliğini öğrenmek istiyor.Asena soyundan heralde.

Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •