kapalı spor salonunda şu görüntü serbest ama aylarca lokantalar, restoranlar ve kafeler kapalı kaldı onlara yasak... stadyumda maça gitmek yasak ama kıç kadar salona sıkış tepiş doluşmak serbest...aklımızla alay mı ediyor bunlar yav?
kapalı spor salonunda şu görüntü serbest ama aylarca lokantalar, restoranlar ve kafeler kapalı kaldı onlara yasak... stadyumda maça gitmek yasak ama kıç kadar salona sıkış tepiş doluşmak serbest...aklımızla alay mı ediyor bunlar yav?
Bu bakış açınız yanlış.
neden yanlış?
ülkelere borç verenler biraz insaflı olsalar böyle olmazdı
dünyada geçer akçe paralarda faizler sıfır(0) hatta eksi iken bu aç gözlüler fırsatçılık yaparak bu hale getiriyorlar,eski Türkiye yok artık sonucuna katlanacaklar.
Yiğidim Bulut'um var artık.![]()
Ariston abinin imzası gibin düşünün,
Fakir sürekli adalet istiyor ama zenginin umurunda değildir
Hamdım Piştim Yandım
2 yıllıklar 20% dayanmış geçmiş bizimki. Ey yavrum ey...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yabancı var yabancı var..
ABD AB sermayesi gider..
Çin katar rusya azeri şu bu sermayesi girer..Borsa için konuşuyorum..
Banka sendikasyonları onlarında riski aynı zamanda..Faiz maiz yükselir ama döndürmek için verirler yine..
Notumuz çöp ama yinede verdiler..veriyorlar..
Haa insanlar evet sıfırlandı..
1 e 4 5 10 katlamış kağıtlara bak..Burada malda olanlar fazla ürkmüşe benziyor mu..
Çok açık söylim..
Pazartesi bu kağıtlar 5 gün açılmadan taban giderler mi diyodum ama..SASA HEKTS FROTO hala zirvelerde...
Bi bankalar tepkisiz düştükleri yerde kaldılar..
Hep diyorum bankalarda ve tup mup gibi bazı hisselerde gerçek yabancı var..
Geri kalan u30 da badem borusu öter..Gerçek yabancı var ama gücü anca 1-2 günlüğüne yeter..
Dün eregl de gördük..Geldi süpürdü bim de keza..
Yer İmleri