-

Originally Posted by
Webster
İtne ne yapmak nereye varmak istemektedir
ben de anlamadım, lotu artmış diyorlar , 1,6 değil , 1,7 küsür olmuş.
bu kağıdın da gözü toprağa bakıyor olmasın
-

Originally Posted by
Magician
Hisse takip edersem yorum yapabilirim.
Şu an endeks, altın, gümüş, usd, eur, dax, dow, sp500...
Sayın Magican,
web üstad sizin "EMMİ" olduğunuzu söylüyor.
Bu konuda tereddüt yaşıyorum.
Eğer aramızda geçen, herhangi bir şey yazarsanız ancak o zaman şüphelerim geçecek. biliyorsunuz sizinle özel yazışmalarımız olmuştu web üstad üzerine
-

Originally Posted by
regal1
Sayın Magican,
Eğer aramızda geçen, herhangi bir şey yazarsanız ancak o zaman şüphelerim geçecek. biliyorsunuz sizinle özel yazışmalarımız olmuştu web üstad üzerine
Ben yazdıkça hissedeceksiniz...
Hayat bu herkes dürümü yer, kimi acılı kimi acısız, kimi kısa kimi uzun, kimi kalın kimi ince.
-

Originally Posted by
Webster
Yalniz garani goruyormusunuz
Hala baski var gibi
Oynak beyim baskı yok. Yabancı baskısı yok yani. A1 dallaması dün aldığını boşalttı sadece. Tamamen yerli ve milli
-

Originally Posted by
Fuat Soylu
ben de anlamadım, lotu artmış diyorlar , 1,6 değil , 1,7 küsür olmuş.
bu kağıdın da gözü toprağa bakıyor olmasın

Sanmam baski var
-

Originally Posted by
regal1
Sayın Magican,
Ben de suphe etmistim ama sorun yok ustadim ayrica o ozel konusmayi merak ettim
-

Originally Posted by
Foçabeyi
Oynak beyim baskı yok. Yabancı baskısı yok yani. A1 dallaması dün aldığını boşalttı sadece. Tamamen yerli ve milli

A1 nereye girse kurutuyor
-

Originally Posted by
Fuat Soylu
üstad şöyle,
bu kansız kağıt, 216'dan 54'lere geldi. tabii biz çakalız, 130'lardan daldık, düştükçe maliyet düşürdük ama bu ş...z kağıdın düşüşü bitmiyor. dibin dibi varmış, anladım. tam anlamıyla dolandırıcılar. hayatımda böyle şey görmedim. ben %5'lik düşüşlerle de maliyet düşürmedim üstelik. hisse %15 %20 düştükçe maliyet düşürdüm. 130 'dan aldım, 80 'den aldım 70 'ten aldım 60'tan aldım 47 'den aldım.
şu an 54.
bu kağıt nasıl toparlanacak? satacağım ve eğer satarsam bu gövde kesmek değil de nedir?
focabeyi o kagidin tahtacisi bile yok. batik kagit diyor.
Ortak sorması ayıp senin maliyet kaç şuan?
Bölünmeden önce ve sonra çok yığdılar o kağıdı küçük yatırımcıya. Şirketin bilançoyu da görüyorsun. Kıçını toplayamıyor bir türlü.
O kadar mağazayı kapatıp ve Migros'a devir etmelerine rağmen.
Şuan ki fiyatta bile değerinin çok çok üzerinde. Benim tek pişmanlığım %110 kârda iken açgözlülük yapıp çıkmadım. %5 zararla çok çıktım sonra. Acemiliğime geldi işte.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri