Sayfa 506/1000 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben şant manukyanı hayretle izliyorum. Bu konuların hepsinin bir noktasında yatırımı var.
    Nft’nin ilginç tarafı dijital çerveler tutmazken, cep telefonunda dönüp bakmadığımız binlerce foto, saatlerce video varken. Biri neden dijital bir esere bu parayı verir bilemedim.
    Sonuçta dijital ürünler en hızlı tüketilen ürünler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayısal loto kuponu yapar gibi dağıtıyorlar parayı.

Diyorum ya bazılarında öyle uçuk kaçık paralar var ki alabilecekleri bir şey kalmadı artık. Bunlara atıyorlar parayı.

Altcoin borsası diye bir olay var. Herkes kendi coinini çıkarabiliyor mesela. 2000 küsür kripto var piyasada. (yoksa 8000 miydi unuttum walla) Her önüne gelen kafasına göre basıyor bir tane. Binance gibi bir borsa da aralarından gözüne kestirdiklerini bir sepet yapıp sitede listeliyor.

Sonra bu borsaya para ile gelen yatırımcılar (kumarbazlar desek daha doğru olur) binance listelediyse bunlar iyidir diyip hepsine bin'er dolar (sayıyı atıyorum) at yarışı kuponu yapar gibi basıyorlar.

NFT'deki olay da aynı.

NFT'yi adam sadece bir sonraki kerize daha yukarıdan paslayabilmek için alıyor.

Şu an görüntü tam 2001 dotcom krizi öncesi.

Ben o zamanları yaşım gereği kendim tecrübe etmedim ama tarih diye bir olay var insanlar bunları okuyup geçmişte yaşananlardan ders çıkarsınlar diye.

O dönemin en ünlü ponzisi de pets.com denen domainmiş. Bilmeyenler google'a hikayesini sorup öğrensinler.

Ekleme: Bu, bu piyasalardan para kazanılmaz anlamına gelmiyor bu arada. Benim de kendi çapımda kuponlarım var o piyasada ama yatırım olarak görmüyorum kesinlikle. Arada çok büyük fark var.
    Son düzenleme : Patrick Bateman; 24-03-2021 saat: 23:12.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hepsini demişsiniz 20 de 1 birini bozdurmuşsun sizde de arda solar taktiği görüyorum ������
    Ben hiç 8 de görmedim ekranı alış hep 7.95 lerde falandı hatta baktım kaçtan bozmuşum diye 7 89 a bozmuşum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    nisan ayında soykırım tasarısı geçip bir de
    halk bank davası kaldığı yerden devam derlerse gör gümbürtüyü..
    Soykırım yasası çıkmaz halkbank çok su kaldırır
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Soykırım yasası çıkmaz halkbank çok su kaldırır
    Çıkarsa barrack çıkartıldı o .

Baydın değil ama ben kamileden şüpheniyorum

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

KRAL ÇIPLAK.!!!!

Hiper enflasyon.!!!
    Kaos !!!!!!
    CRASH.!!!!!!
    Tüm hızıyla OTOBANDA.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Yine gelmiş fetö artığı. ..

7. Dolarda bugünkü işlemler dahil kısa ve orta vadeli sağlam bir teknik analiz yapan bir site var mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 506/1000 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •