Originally Posted by
ajfa
cumartesi türkiye saati ile sabaha karşı 4'te uyandığımda naci'yi niyazi ettiklerini şok içinde okuyup önce rüyada mıyım acaba sandım, sonra elimi yüzümü yıkadım ve eldeki doları 8.25-8.50 aralığından okutmayı planladım. pazar gece çok heyecanlı geçti, paris hayalleri kuruyordum ama pazartesi piyasa açıldığında yozgat'la karşı karşıya olduğumu gördüm.
en son yapılan 200 baz puan artış ve %18-%19 faizler demekki piyasa tarafından yeterli görülmüş olacak ki 8'i tırmalayıp duracağız. en azından bir süre. bu sefer kurdan değil bizi bist30'dan vurdular. mesajı alması gerekenler (rte) 22-23 mart garan ve akbnk üzerinden mesajı güzel almış olacak ki dünkü kongrede kedi gibiydi. yabancı oranı %45 olmasına rağmen bu adamlar bizim piyasayı 1 ay boyunca taban götürüp 2 yıl boyunca ayı piyasası yaşatabilecek güçteler.
bu arada faizlerin dönmeye başladığını gördükleri an dolar/tl çift hane. şu an bozan bozsun, yine herkes 7,50 göreceğimizi düşünsün deyip o güne hazırlık yapıyorlar. dolar rallisinde bir çok kişide dolar olmayacak kesinlikle.
Yer İmleri