-
Genel Kurula katılabilen var mı?
-
ne dedikse o.. 2,03 geçilmeden imkansız ..geçmiş perfonmans bu yönetim çok çok kötü .tarihindeki en kötü yönetim ..bilnaço öyle son 15 yılın en kötü bilançosu ...varlık fonu dicez el atsın onlar daaa beter .yeni atanan kartal imamcı mezunu da ilaç olamadı ..yeni merkez bankcı zaten yeni şafaktan transfer .piyasalara bakınca zaten akp partisi zaman kazanıyo ..merkez bankın başına uluslararsı bir uzman gelmedikçe kendileride biliyor finansal piyasalar zanlanamaaz ..aşı yok getiremiyor.aşı vermiyorlarmı bunlara yoksa bunlarmı başka bi şe var kafalarında halk heryerde konuşuyo ..covid ve covid ölümleri tarihe geçti ..
bunlar temel analiz teknik de 2.03 geçilmesi için babacan lazım ....aşı lazım .huzur lazım güven lazım ..cübeli yanmaz bez taciri bile mücddeeeee diyo ..temel analiz önemli bankalar çok iyi fiyttaa birz portföye eklenebilir..iş ve yapı kredi mesela **yatırım tavsiyesi değildir..
-
[QUOTE=propolis;5260233]ne dedikse o.. 2,03 geçilmeden imkansız ..geçmiş perfonmans bu yönetim çok çok kötü .tarihindeki en kötü yönetim ..bilnaço öyle son 15 yılın en kötü bilançosu ...varlık fonu dicez el atsın onlar daaa beter .yeni atanan kartal imamcı mezunu da ilaç olamadı ..yeni merkez bankcı zaten yeni şafaktan transfer .piyasalara bakınca zaten akp partisi zaman kazanıyo ..merkez bankın başına uluslararsı bir uzman gelmedikçe kendileride biliyor finansal piyasalar zanlanamaaz ..aşı yok getiremiyor.aşı vermiyorlarmı bunlara yoksa bunlarmı başka bi şe var kafalarında halk heryerde konuşuyo ..covid ve covid ölümleri tarihe geçti ..
bunlar temel analiz teknik de 2.03 geçilmesi için babacan lazım ....aşı lazım .huzur lazım güven lazım ..cübeli yanmaz bez taciri bile mücddeeeee diyo ..temel analiz önemli bankalar çok iyi fiyttaa birz portföye eklenebilir..iş ve yapı kredi mesela **yatırım tavsiyesi değildir..[/QUOT]
sayın babacan bi defolun siyaset yapmayın.mevcut siyasilerin hepsi aynı yok birbirinden farkı.
-
Genel kurula giden var mı beyler ne oldu son durum nedir Ne kararlar alındı var mı babayiğit cevap verecek
-
Nolmuş nasıl olmuş.
Ne konuşmuşlar tartışmışlar mı bomba açıklamalar var mı yoksa aynı tas aynı hamam kek yiyelim çay içelim hadi bize eyvallah mı demişler
-
#EKGYO temettü miktar ve tarihini kesinleştirdi:
- 5 Mayıs, pay başı 0.0217TL, son fiyata göre %1.14 (Kesinleşti)
-
200.000 lotu olan 2000 lira alacak bozdur bozdur harca hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var
-
Yanlış yönlendirmeyin lütfen....%2.17 tl demek 22 kuruşa isabet ediyor....200000 lot olan net 43400 tl temettü alır.....ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri