Sayfa 511/1001 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Viop XXXII

dün baktımda herkes garan yazdı yıllardır dilimde tüy biterken, herkes sırtını dönüp bişey yaptığını sanıyordu. ee... ne oldu şimdi??? garan ı kullanabilen birinin viop ta pek ala başarılı olabileceğini defalarca yazdığımı hatırlıyorum. dünde viop artı 0.70 iken garan a bakıp piyasanın bozuk olduğunu yazdığımıda çok iyi hatırlıyorum. bunu, garan takip etmeden piyasa takip edilmez diye yazıyorum. değilse kendime pay çıkartmak için değil. zaten burda herkes bir birini tanıyor. bunun üzerine birde hikaye anlatacak kadar kalın kafalı değilim... hadi bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    borsa tanrıları kan istiyor, daha çok kırmızı istiyor, 30 kellenin 30'unu da istiyor.
    30 kelleden Bademlerin dışındakiler toparlar, lokomotif olur dönüşte ama operasyondaki wc kağıtlarına giren yüzbinler ne olur onu hiç bilmiyorum. Çok canlar yanar çok.

Haftasonu ne olur ne olmaz diye dolar alıyorlar, haftasonu kötü birşey olmazsa pazartesi düşer...

Neymiş son hafta Yerliler dövüz bozdurmuş.
    Dövüzleri evlerine götürmüş olmasınlar.
    Sanırım akılı milletim afrika savanalarında ayakta kalmak için yeni taktiğe geçiyor
    Velcome to economik serengeti.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Garan son düşüşe verilen tepkiye tekniksel açıdan olması gerekenden tam 1 lira aşağıda.

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    borsa tanrıları kan istiyor, daha çok kırmızı istiyor, 30 kellenin 30'unu da istiyor.
    Herşey istemekle olsaydı keşke borsa tanrıları da ölümü tadacak, kimse ölümsüz değildir
    Hamdım Piştim Yandım

7. Dombra dombra dombra dombra dombra

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Garan son düşüşe verilen tepkiye tekniksel açıdan olması gerekenden tam 1 lira aşağıda.
    Abi teknik diye birşey yok. Instagram öncesi kapanışı 6,98 idi oraya geri geldi. Haftasonu vs gelişmelere göre ne oluyorsa olur.. sonra öbür haftasonu sonra öbür haftasonu derken bir gece ansızın ahahahahha

Sayfa 511/1001 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •