Sayfa 220/404 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bimin patronu kendi hissesini geri aldı. Koç ne kadar geri alım yaptı.

22.03.2021. tarihinde BİMAŞ payları ile ilgili olarak 64,85 TL ortalama fiyattan 350.000 TL toplam nominal tutarlı (HALKA AÇIK KISIMDAN) alış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BİMAŞ sermayesindeki paylarım/oy haklarım 22.03.2021 tarihi itibariyle %14,84 olmuştur.
    23.03.2021 tarihinde BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. payları ile ilgili olarak 64,62 TL ortalama fiyattan 200.000 TL toplam nominal (HALKA AÇIK KISIMDAN) tutarlı alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 23.03.2021 tarihi itibariyle % 14,87 olmuştur.
    Ad Soyad / Ticaret Unvanı
    Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı
    Görevi
    : MERKEZ BEREKET GIDA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kabul. Bim yatırımcısı o yönden daha şanslı. Ben dikkati faaliyet alanlarına ve ülkenin ihracatındaki payına çekmek istemiştim.

Bim= perakende devi
    Koç= ülkenin sanayi ve ihracat devi

2. Hissesine sahip çıkan patron arıyorsanız, ENKAİ üstüne tanımam. Düzenli olarak patron fiili dolaşımdan lot çekiyor.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Kabul. Bim yatırımcısı o yönden daha şanslı. Ben dikkati faaliyet alanlarına ve ülkenin ihracatındaki payına çekmek istemiştim.

Bim= perakende devi
    Koç= ülkenin sanayi ve ihracat devi
    O konuda tabiki koç, tartışmaya gerek yok. Ama gerek hisseleri aşırı düştüğünde veya aşırı yükseldiğinde herhangi bir müdahalede bulunmuyor.

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    O konuda tabiki koç, tartışmaya gerek yok. Ama gerek hisseleri aşırı düştüğünde veya aşırı yükseldiğinde herhangi bir müdahalede bulunmuyor.

ABD deki gibi şirketler sürekli “ geri alım” kapsamında düzenli her çeyrek sonrası fiili dolaşımdan hisse alsa, bizim borsamız bambaşka bir resme bürünür. Maalesef o anlayış bizim ülkemizde çok az şirkette var.

Bim özelinde hem patron hemde CFO , fiili dolaşımdan hisse almıştı. Koç holding de bu iş biraz daha aile içi bürokraside tıkanabilir. Misal, Ali Koç hisse geri alımı yapıp, Ömer Koç tan daha fazla paya sahip olamaz gibi gibi. Biraz daha bazı dengelerin korunması lazım.

Alacaksa holding olarak geri alım yapabilirler. Bim’ e göre çok daha teferruatlı bir işlem

5. Ne biliyim, bu konu uzun uzadıya tartışılır. Paranın maliyetinin %19 dan başladığı yerde, hisse geri alımı yapmak, mevcut yatırımları finanse etmek vs... derken iş uzar

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ne biliyim, bu konu uzun uzadıya tartışılır. Paranın maliyetinin %19 dan başladığı yerde, hisse geri alımı yapmak, mevcut yatırımları finanse etmek vs... derken iş uzar
    Şirket patronun fed başkanı gibi alım yaptıklarında sinyal etkisi verirler. Bu kadar yeter anlamında yoksa kimse 300-500 milyon alım beklemez.
    Neyse yeni alacaklar için potansiyel var. Pozitif bakalım.

O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şirket patronun fed başkanı gibi alım yaptıklarında sinyal etkisi verirler. Bu kadar yeter anlamında yoksa kimse 300-500 milyon alım beklemez.
    Neyse yeni alacaklar için potansiyel var. Pozitif bakalım.

Şirketin özelinde her zaman pozitifim. Şayet ülke daha iyi yerlere gelecekse, muhakkak işin bir ucundan KOÇ holding tutacaktır. Sadece bir süre daha hatalı politikaların ceremesini çekeceğiz gibi

8. arkadaşlar ben şirkete mail attım herkes daha niye duruyor . bir sorun bu kadar baskı bir sebebi vardır. açıklamak zorundalar, ses çıkartmazsanız fiyatlama böyle olur.

Sayfa 220/404 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •