Sayfa 510/602 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    genel olarak boğa piyasası 12-18 ay sürer ayı piyasası ise boğanın iki iki katı süre olur rakam vermek yanıltır.şöyle bakmak lazım piyasa 158 e kadar para kazandırma dönemi idi şimdi ise kaybettirme trendine girdi bakın ben kendimi övmüyorum yaşadıklarımdan ders çıkarıp tecrübelerimi birleştirip aktarıyorum darbe dahil birçok kriz yaşadım 28 ocaklı gönderimde borsanın 158 bin iken düzeltmeye gireceğii yazdım bunu söyleyebilen birine rastladınızmı hiç tv lerde veya kuşlu sitelerde ortalık güllük gülistanlık iken uyardık arkadaşın biri sen bistin palasımısın dedi bende o kadar emindimki evet dedim sonuç ortada arkadaşlar akıllı ve temkinli olun garanti taban taban şuan analize gerek varmı sizce...
    uzun soluklu ayı piyasasına hoşgeldiniz.bu analizi hiçbiyerde bulamazsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Bu son trend biter ve endeks düşme eğilimine girerse 80 dolara kadar yolu var... Haberlerle birlikte dikkatlice izlemek lazım bundan sonrasını... Ben hep iyimserdim lakin ciddi ciddi kötümser tarafa doğru kaymaya başladım... Hala aklım böyle olacağını almıyor ama bu kötümser ihtimal giderek ağırlığını arttırıyor.
    siyasete girmek istemem ama damad kadar başınıza taş düssün diyen o taşı düşürür Ağa,geçensefer 2 gün taban olan bist 30 eğer olursa tahminim 5 gün taban yer.

3. Endeksi %1 artıştan tekrar Eksi %1.1 düşmesi kabine ile ilgili mi? Yine yurt dışından negatif ayrıştık . Hayırlısı diyelim ...

4. Borsa , iyimserlerle , kötümserlerin bir potada ergimesi sonucunda meydana gelen bir urun . Mebes....

5. Yıllar öncesinde deniz baykal parti başkanı iken özellikle bazı günler konustururlardi . Seçim , meçim derdi hop çoğu hisse %20 düşerdi. Herzaman bu olaylar olacak gibi ve hep te oluyor . Hakkımızda hayırlısı...

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    uzun soluklu ayı piyasasına hoşgeldiniz.bu analizi hiçbiyerde bulamazsınız.
    Kabinede olması muhtemel 2 isim geldi kulağıma burada yazmayacağım kimseyi etkilemek istemem.Bu isimlerden biri bile kabinede olursa önümüzdeki haftadan itibaren beklediğim yurtdışı piyasalara da gelecek satış ile birlikte haftaya dolarda 9 tl ve üzeri rakamları bis te ise sizin dediğiniz gibi uzun soluklu bir ayı piyasasının başladığını görebiliriz.Şahsım adına böyle bir durum oluşması durumunda bist te olabilecek bir erken seçime yada erken seçim kararına kadar stop olacağım.YTD...Herkese hayırlı günler...

7. Bugün Bist bi ters köşe yapsa da yüzümüz gülse..+++

8. Eskiden borsa konuşmalardan etkilenirdi . Şimdi ise kabineye kişinin isminin geçmesi yetip artıyor...

Sayfa 510/602 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •