Mümkünse bir müddet daha nakitte kalmanýn daha faydalý olacaðýný düþünüyorum.Ortalýk hala karýþýk ve testere piyasa devam ediyor.Hatta endeksin bir miktar daha geri geleceðini düþünüyorum.
Hayýrlý cumalar arkadaþlar
Teþekkürler, "iyilik yap denize at, balýk bilmezse Halk bilir". Allah hiç bir þeyi karþýlýksýz býrakmaz, siz de iyi niyetinizin, güzel ve deðerli gayretlerinizin mutlaka karþýlýðýný alýrsýnýz (bu dünyada ve/veya daha deðerli olan öbür dünyada).
sayýn çelik'in listesindeki hisselerden bugün dikkat edeceklerim:
rheag: iþtirak haberi (uzun süredir böyle haberler bekleniyordu).
yggyo: temettü haberi (güzel oranlý bir temettü açýkladý).
bntas: kayýtlý sermaye artýrýmý olumlu bulunmuþ, bedelliyi yapmýþtý, bedelsiz gelebilir mi acaba?
mndrs: baðlýsý enerji þirketi (akça) ile birleþmesi olumlu karþýlanmýþ.
bereketimiz artsýn, cumamýz mübarek olsun.
Bu son trend biter ve endeks düþme eðilimine girerse 80 dolara kadar yolu var... Haberlerle birlikte dikkatlice izlemek lazým bundan sonrasýný... Ben hep iyimserdim lakin ciddi ciddi kötümser tarafa doðru kaymaya baþladým... Hala aklým böyle olacaðýný almýyor ama bu kötümser ihtimal giderek aðýrlýðýný arttýrýyor.
Yer Ýmleri