Sayfa 414/718 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    AMİN de ne demek istediğini açıklarmısın kimmiş bunlar..
    sn muhteberu kim veya kimler bu zihniyette ise onadır yazım . ne demek istedigim gayet açık degil mi ? kim bu niyette ise ALLAH fırsat vermesin diyorum kötü bir şey mi diyorum ....
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    sn muhteberu kim veya kimler bu zihniyette ise onadır yazım . ne demek istedigim gayet açık degil mi ? kim bu niyette ise ALLAH fırsat vermesin diyorum kötü bir şey mi diyorum ....
    yok abim de zaten burda iki kişiyiz ılım usta bide ben varım ALLAH o işlerden korusun elimiz verdik canımızı kurtamaya çalışıyoruz..

3. arı kapattı haftaya kaldı umutlarız ılım ustam İNŞALLAH zararsız yırtarız burdan ..

4. günlerdir tavam giden hissemiz olmadı hiç elinde trılıc olana gıpta ediyorum ..ne hisseymiş be bunlar hariç borsada bütün kağıtlar
    tavan serisi yaptı hemen hemen bi bunlar sürünüyor yazık..

5.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    ben bu forumda artık kendi adıma destek ve direçler grafikler dışında insanlara umut vari veya tam tersi umutsuzluk vari yazıların insanları etkileyecegini düşünüyorum bu çok büyük bir vebal .kimki başkalarının degirmenine bilerek veya bilmeyerek su taşıyorsa yazıklar olsun ona ve kazanacagı menfaatelere .. en tehlikeli yalan içine dogru karışmış yalan söyleme biçimidir ki zaten böyle insanlar çıkar ve menfaatleri için herşeyi yaparlar böylesi insanların şerrinden ALLAH cc korusun .... paraperst menfaatperest insanlar herdaim mevcut dikkatli olun kimseden etkilenmeyin naçizene tavsiyem birikimlerinizde ailenizin de hakkı var çocuklarınızın hakkını koruyun gözünüzü sizin birikiminize dikmiş insanların planlarını RABBİM bozsun ve onlara fırsat vermesin inş
    Amin. Allah hepimize sabır versin zararsız/kâr ile kurtulmayı nasip etsin. müCo ya da avanelerine de vicdan versin.

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    yok abim de zaten burda iki kişiyiz ılım usta bide ben varım ALLAH o işlerden korusun elimiz verdik canımızı kurtamaya çalışıyoruz..
    Sayın muhteberu çoğu zaman çalı arkasından takip eden ben gibiler de var.

7.  Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
    Sayın muhteberu çoğu zaman çalı arkasından takip eden ben gibiler de var.
    umarım kardeşim güzel günler görürüz..ne diyeyim RABBİM bunlara vicdan nasip eder. mubarek aylarda uzun yıllar bekleyen insanlar
    en azından verdiğini geri alırlar..vicdan diyorum müco..vicdan sende varsa tabi.

8. iha başvusu önümüzdeki hafta spk ya yapılır diye tahmin ediyorum bakanlık onayı gelmiştir bence ..

Sayfa 414/718 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •